Telefon: +36-70-366-7362 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 4-6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

XPRO videó monopod, fluidtech talp mvh500ah fluid fej

XPRO videó monopod, fluidtech talp mvh500ah fluid fej

96 900 Ft (nettó: 76 299 Ft)

  • FLUIDTECH alappal a sima mozgásokért minden irányban
  • Quick Power Lock lábzár rendszer a gyors, stabil beállításhoz
  • Új lábmarkolat a gyors és biztonságos mozgásért
  • Nagy munkamagasságával könnyen fejmagasság fölött használhatjuk
  • Professzionális videó fejjel

2-3 munkanap

Kérdése van? Keressen minket

Kategóriák: , , .

Az új XPRO monopod egy 4 szekciós alumínium professzionális full video monopod Manfrotto 500 fluidos videó fejjel. Tervezésnél azon videósok igényeit tartották szem előtt, akik a monopod magasságát ki akarják használni, hogy segítségével a tömeg fölé emelkedjenek és a felvételi szögek legszélesebb skáláját érjék el,

A Monopod különleges tervezésű lábai a 190 és 055 állványcsaládhoz hasonlóan egyesítik a stabilitást és a zárak megbízhatóságát.

A monopod az MVMXPROBASE full fluidos alappal felszerelt. Az innovatív FLUIDTECH megoldás 3D-s fluidos mozgást tesz lehetővé: legyen szó pan, tilt vagy swivel mozgásról. Úttörő technológia, a gömb rendszer van integrálva a talp részbe, így maximális simaság és új perspektívák érhetőek el vele. A három visszahúzható lábvég nagyon könnyűvé teszi a monopod szállítását.

A monopod a legkiválóbb technikai képességekkel rendelkezik, hogy a professzionális videós felhasználók igényeit kielégítse.
Az új D-alakú lábcsövek elfordulás-gátlóak a teljes monopod hosszában, így követik a videós gyors forgási mozdulatait. A Quick Power Lock (QPL) lábzárral kombinálva megszűnnek a nem kívánt bemozdulások.

A monopod új lábmarkolattal és dupla 1/4” – 3/8” kamera csavarral felszerelt, így ez az új generációs monopod erősebb, gyorsabb és sokoldalúbb terepen.

Az MVMXPRO500 kiaknázza az MVH500AH fej erős kiegyensúlyozó tulajdonságait, hogy együtt nehezebb eszközök támasztékául szolgálhassanak, pl cserélhető optikás gépek, szélesebb platformja HDSLR vázakhoz is ideális. Extra könnyű és kicsi, így alig tűnik fel táskában, de tekintélyes 5kg-os a teherbírása. Az MVH500AH egy széles platformmal rendelkező könnyűsúlyú fej HDSLR vázakhoz és a legújabb cserélhető objektíves kamerákhoz. A belépő szintű 500 finomabb mozgást és beállítást tesz lehetővé, akár 5kg súlyú felszerelés mellett is.
A legkönnyebb és legkompaktabb ”Bridging Technology ™” fejek egyike. Használata gyorsabb könnyebb és biztonságosabb, hála az új Side Lock mechanizmusnak.

Az új 500 Videó fej 2.4kg-os előre beállított ellensúlyozással rendelkezik ám 5kg-ig személyre szabható (11 lbs). Easy Link 3/8” csatlakozóval.

A MVMXPRO500 a Manfrotto MVM500A-t helyettesíti.

Súly 1950 g
Kollekció XPRO Monopod+
Anyaga alumínium
Min Magasság 78 cm
Maximum Magasság 203 cm
Fluid alap Igen
Láb cső átmérője 19, 22.5, 26, 30 mm
Biztonságos Teherbírás 5 kg
Láb Szekciók 4
Felső Csatlakozás 1/4″ csavar, 3/8″ csavar
Szín fekete
Fej Típus Video/Fluid Fej
Kiegészítő Kompatibilitás 500HLV
Vízszintező buborék 1
Hordtáska Tartozék none
Zárt Hossz 78 cm
Easy Link Igen
Front Tilt -70° / +90°
Láb Típus Szimpla
Lábzár Típusa Flip Zár
Maximum Munka Hőmérséklet 60
Minimum Munka Hőmérséklet -20
Pan Bar tartozék Nem
Panoramikus Fordulás 360
Cserelap Típusa 500PLONG
Gyorskioldás Igen
Tilt Drag

További információk

Szállítási határidő