Telefon: +36-1-782-7982 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

Manfrotto Advanced Befree kamera hátizsák dslr/csc/drone

Manfrotto Advanced Befree kamera hátizsák dslr/csc/drone

39 900 Ft (nettó: 31 417 Ft)

  • Hátsó hozzáférés a géphez és az objektívekhez
  • Elfér benne egy 15’’ laptop és 9,7’’ tablet
  • Elfér benne egy közepes DSLR felszerelt 70/200 mm f/2.8-vel
  • A kibővíthető oldalsó zseb megvédi a Befreee állványt
  • Kézipoggyász méretű, az esővédő tartozék

rendelhető

Cikkszám: MB MA-BP-BFR - Kérdése van? Keressen minket

Kategóriák: , , .

Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Belső Állvány rekesz

A táskában egy speciális rekesz van kialakítva tripodjának.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Tablet Rekesz

Tablet PC tároló rekesz.

Trolley csatlakozó

A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

Élvezd a Manfrotto Advanced Befree hátizsákot az új karcsú designnal és a hátsó hozzáféréssel! Ez a fotós hátizsák elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy DSLR kit és a személyes tárgyak is. Az alsó rekesz egy közepes méretű DSLR géphez, pl Canon 5D Mark IV & 70/200 mm f/2.8 optikához és akár 6 plusz objektívhez ideális. A párnázott géptartó rész a Manfrotto Védelmi Rendszerével felszerelt, ráadásul a hátizsák hátsó részében a testhez közel helyezkedik el, így az értékes felszerelés maximális biztonságban lesz.

A felső rekeszben tágas hely áll rendelkezésre a személyes tárgyak számára. A laptop tartó részben egy 15” laptop és egy 9,7” tablet kap helyet. A laptop tartóhoz anélkül hozzáférhetünk, hogy a kamerát vagy a személyes tárgyainkat arrébb kellene mozgani, ami nagyon praktuikus a reptéri biztonsági ellenőrzésekkor. Használhatjuk fotós hátizsákként, laptop hátizsákként vagy csak sima mindennapos táskaként is. A belső elosztók kivehetőek és az alsó és felső rész összenyitható, így pár mozdulattal a fotós táskából egy univerális hátizsák lesz. Ez a táska, mint az Advanced kollekció többi tagja is erős, minőségi anyagokból készült.

Az állványunkat 2 féle képpen hordhatjuk a táskán: vagy az oldalsó erős pántokkal rögzítjük, vagy a bővíthető tripod zsebbel még jobban védjük. Az új Befree Advanced állványok tökéletesen illenek a zsebbe. Ugyan ez a zseb használható DJI OSMO vagy OSMO-hoz is. Számos külső és belső zseb áll rendelkezésre, hogy a kiegészítőket tároljuk. A nedves időjáráshoz esővédővel is rendelkezik a táska. A sokoldaúság, a praktikusság, az okos design és a biztonságos hátsó hozzáférés mind az amatőr, mind a pro fotósok számára ideális táskává teszik az Advanced Befree hátizsákot hosszú és rövid utazásaikhoz egyaránt.

További információk

Szállítási határidő

rendelhető