Telefon: +36-1-782-7982 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

Manfrotto Manhattan Mover-30 hátizsák, dslr/csc-hez

Manfrotto Manhattan Mover-30 hátizsák, dslr/csc-hez

39 900 Ft (nettó: 31 417 Ft)

  • Védelmet adó kamera és laptop hátizsák
  • Prémium MILC felszereléshez mint a Sony alpha 9 3/4 lencsével
  • A Flexy camera shell védelmi rendszerrel alakítható a belső tér
  • A kivehető védő betét extra biztonságot ad
  • A bevonatos textil tisztítása könnyű

rendelhető

Cikkszám: MB MN-BP-MV-30 - Kérdése van? Keressen minket

Kategóriák: , , .

Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Tablet Rekesz

Tablet PC tároló rekesz.

Trolley csatlakozó

A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

A Manfrotto Manhattan Mover 30 fényképezőgép és laptop hátizsák tökéletes a városi ingázóknak és azoknak, akik mindig mozgásban vannak a fényképezőgépükkel.

A Manfrotto Manhattan táskákat úgy tervezték, hogy otthonról a munkahelyre vagy bárhová kényelmesen utazhassunk vele, akár gyalog, akár kerékpáron. Stílusos városi megjelenésük tökéletes társsá teszi őket a mindennapi utcai fotózásokon. A Manfrotto Manhattan Mover-30 eltávolítható betétje két táskát kínál egyben. A rendkívül funkcionális belső fényképezőgép tartó az új Flexy Camera Shell-lel rendelkezik, amely a Manfrotto által tervezett innovatív védelmi rendszer. Ez elég nagy ahhoz, hogy elférjen a prémium CSC gép benne, például a Sony Alpha 9 standard zoom objektívvel és plusz 3 objektívvel, köztük egy 70/200 mm-es f / 4-es optikával. A hátizsák felső részében egy másik CSC-vázat is elhelyezhetünk, például egy Fujifilm XT-t standard zoom objektível valamint egy további optikával. A felső részben egy DJI Mavic drón is elfér.

Gyorsan elővehetjük a felszerelést a biztonságos hátsó vagy a könnyen elérhető felső nyitás révén. Az elülső oldalon a NeverLose állványtartó rendszer lehetővé teszi, hogy rögzítsük a táskára egy állványt, egy gördeszkát, bármilyen személyes felszerelést pl. egy kabátot vagy akár egy drónt. A táska tartalmaz két párnázott tartót , amelyben 14 ”-os laptopot és 9.7” -os tabletet tarthatunk. Ha nem kell a fényképezőgépet magunkkal vinnünk, egyszerűen távolítsuk el a fotós betétet, és mindennapi táskaként használhatjuk a hátizsákot.
A Manfrotto kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a legjobb anyagokat válassza a táskához: a kiváló minőségű ballisztikai anyag védi a táskát a karcolásoktól, az alsó részen található bevonattal könnyen tisztán tartható a táska. Minden külső szövet kezelt, így víztaszító felületű, emellett pedig egy esővédővel is rendelkezik a táska szélsőséges időjárási körülményekre.

További információk

Szállítási határidő

rendelhető