Telefon: +36-1-782-7982 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

Manfrotto Manhattan Speedy-30 messenger táska dslr-hez

Manfrotto Manhattan Speedy-30 messenger táska dslr-hez

32 900 Ft (nettó: 25 906 Ft)

  • Védelmet adó kamera és laptop messenger
  • DSLR-ehz, pl Canon 5D mark VI
  • A Flexy camera shell védelmi rendszerrel alakítható a belső tér
  • Rejtett állvány tartó füllel rendelkezik
  • A kivehető védő betét extra biztonságot ad

rendelhető

Cikkszám: MB MN-M-SD-30 - Kérdése van? Keressen minket

Kategóriák: , , .

Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Tablet Rekesz

Tablet PC tároló rekesz.

Trolley csatlakozó

A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

A Manfrotto Manhattan Speedy 30 Messenger fényképezőgép és laptop táska tökéletes a városi ingázóknak és azoknak, akik mindig mozgásban vannak a fényképezőgépükkel.

A Manfrotto Manhattan táskákat úgy tervezték, hogy otthonról a munkahelyre vagy bárhová kényelmesen utazhassunk vele, akár gyalog, akár kerékpáron. Stílusos városi megjelenésük tökéletes társsá teszi őket a mindennapi utcai fotózásokon. A Manfrotto Manhattan Speedy-30 Messenger eltávolítható betétjében elfér egy közepes méretű DSLR standard zoom objektívvel és plusz 3 objektívvel, köztük egy 70/200 mm-es f / 4-es optikával. Az új < strong> Flexy Camera Shell egy innovatív védelmi megoldás. A rugalmas piros elosztókkal a táska belseje felszerelésünkhöz szabható, legyen akár fotós felszerelés, akár mindennapi személyes tárgyak amit magunkkal akarunk vinni.

A Speedy-30-ba 14”-es laptop és 9,7”-es tablet fér el. Erős stabilizáló pánttal rendelkezik, így akár biciklivel közlekedve is nyugodtak lehetünk, hogy a felszerelséünk még rögös úton is a helyén marad. Ehhez a stabilizáló pántot a vállpánthoz kell csatlakoztatni. Ha repülőre szállunk a pántot a messenger hátához rögzítsük, és az okos pántoknak köszönhetően a kézipoggyászhoz erősíthetjük a táskát. Ha az állványunkat is magunkkal akarjuk vinnni, a NeverLose állványtartó rendszer lehetővé teszi: a szövet fület az alsó részen kicipzározva és az első csatokhoz csatolva már indulhatunk is. Ha nem kell a fényképezőgépet magunkkall vinnünk, egyszerűen távolítsuk el a fotós betétet, és mindennapi táskaként használhatjuk a messengert.
A Manfrotto kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy a legjobb anyagokat válassza a táskához: a kiváló minőségű ballisztikai anyag védi a táskáját a karcolásoktól, az alsó részen található bevonattal könnyen tisztán tartható a táska. Minden külső szövet kezelt, így víztaszító felületű, emellett pedig egy esővédővel is rendelkezik a táska szélsőséges időjárási körülményekre.

További információk

Szállítási határidő

rendelhető