Telefon: +36-1-782-7982 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

Manfrotto Noreg Backpack-30 Hátizsák DSRL/CSC-hez

Manfrotto Noreg Backpack-30 Hátizsák DSRL/CSC-hez

49 900 Ft (nettó: 39 291 Ft)

  • Moduláris rendszer, a lecsatolható részek külön használhatóak
  • Prémium MILC gépekhez tervezve
  • Elfér benne egy 15” laptop és 9.7” tablet
  • Utazó méretű állvány rögzíthető az elejére
  • Kézipoggyász méretű, az esővédő tartozék

rendelhető

Cikkszám: MB OL-BP-30 - Kérdése van? Keressen minket

Kategóriák: , , .

Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Tablet Rekesz

Tablet PC tároló rekesz.

Trolley csatlakozó

A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

Az új Manfrotto Noreg backpack -30 hátizsák tökéletes társ a fotós utazásokon: ez a rendkívül sokoldalú kamera hátizsák valójában egy moduláris rendszer, amely két különálló, külön használható részből áll. A belső kamera tartó kivehető és válltáskaként használható, amikor szükségünk van rá. Egy Premium MILC kamera standard zoom optikával fér el benne plusz 2 további lencse mérettől függően (vagy 1 plusz optika pl 70-200 mm f / 4). Szintén elfér benne egy DJI Mavic Pro kombo kit. Továbbá a hátsó laptoprekesz is leválasztható és használható mint önálló laptop tartó , ebben egy 15 ”laptop és egy 9,7” -es táblagép fér el.
Amikor a Noreg backpack-30-at egyszerű mindennapi táskaként szeretnénk használni, csak vegyünk ki a fényképezőgép tartót, húzzuk ki a belső cipzárokat és csukjuk össze az elválasztó szárnyakat az átalakításhoz.

Ez a hátizsák a teljes biztonság érdekében a Manfrotto Védelmi Rendszerrel rendelkezik, amely garantálja, hogy megvédi a felszerelést a behatásoktól. Az elülsőállványtartó lehetővé teszi, hogy utazó állványunk mindig velünk legyen. Az oldalán lévő zsebbel és rugalmas-zsinórral selfie botot rögzíthetünk. Bármilyen felszerelést is viszünk magunkkal, ez a táska ideális társ lesz. Ízléses megjelenésével tökéletes kísérője a mindennapi kalandjainak. Az anyagokat és a részleteket a legnagyobb gondossággal tervezték: a szürke terepmintás textilek és a keresztpántos hevederek erős karaktert adnak a táskának. Minden külső szövet kezelt, így víztaszítófelületű, e mellett pedig egy esővédővel is rendelkezik a táska szélsőséges időjárási körülményekre.

További információk

Szállítási határidő

rendelhető