Telefon: +36-70-366-7362 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 4-6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

Befree kit Befree live fejjel

Befree kit Befree live fejjel

74 900 Ft (nettó: 58 976 Ft)

  • Rugalmas beállások a 2 választható lábszöggel
  • Tartós alumínium lábzárak
  • Erős markolat a gumi lábmelegítőknek köszönhetően
  • Simább mozgás a Fluid Drag Rendszernek köszönhetően
  • Olasz minőségi követelmények alapján gyártva

Cikkszám: MVKBFR-LIVE - Kérdése van? Keressen minket

Kategória: .

A legkompaktabb video kit, amit kifejezetten az úton lévő videósok számára fejlesztettek ki. a Manfrotto Befree Live-ot könnyű magunkkal vinni a kis mérete és a minimalista designja miat t. Azért fejlesztette ki a Manfrotto csapata, hogy a DSLR-t, MILC-et vagy kis camcodert használó videósok számára is egy könnyű és az utazások során könnyedén magunkkal vihető állványt kínáljanak. Magas minőségi követelményeknek megfelelő kompakt utazó állvány, ami befér akár a hátizsákba, akár a kézipoggyászba. Az egyedülálló összecsukási módnak köszönhetően a lábak teljesen a fej köré csukhatóak, így zárva mindössze 40 cm és így nagyon könnyen hordozható az állvány. Kis mérete ellenére mégsem kell kompromisszumot kötni a stabilitás vagy képminőség terén. Nagyon sima mozgást garantál az új Befree Live Fluid fejnek köszönhetően. A Fluid Drag rendszernek és a videó csúszó lapnak köszönhetően a kamera végig tökéletesen kiegyensúlyozott marad. Teherbírás 4kg, így nagyobb felszerelést vagy nagyobb zoom optikát is elbír. A két lábszög között könnyen válthatunk és a középső szintező oszlop maximális rugalmasságot ad a pozicionálásban.

 

Súly 1800 g
Kollekció Befree
Anyaga alumínium
Biztonságos Teherbírás 4 kg
Min Magasság 43 cm
Max Magasság 151 cm
Fej Típus Video/Fluid Fej
Láb Szekciók 4
Láb cső átmérője 12, 15.5, 19, 22.5 mm
Gyorskioldás Igen
Zárt Hossz 40 cm
Alap típusa Csésze
Csatlakozás 1/4″ csavar, 3/8″ csavar
Alap Átmérő 40 mm
Vízszintező buborék 1
Hordtáska Tartozék 110340
Középoszlop rapid
Szín fekete
Easy Link No
Front Tilt -90°/+65°
Lateral Tilt 6
Láb Típus Szimpla
Lábak Szöge 25°,51°
Lábzár Típusa Flip Zár
Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 128 cm
Maximum Munka Hőmérséklet 60 C
Minimum Munka Hőmérséklet -30 C
Pan Bar tartozék Igen
Pan Drag fluid cartridge with fixed drag
Panoramikus Fordulás 360
Cserelap Típusa 501PL
Tilt Drag fluid cartridge with fixed drag
Felső Lap Átmérője 40 mm

 

10 Éves Jótállás

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot.

Terjessze ki Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

További információk

Szállítási határidő