Telefon: +36-70-366-7362 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 4-6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

Nitrotech N12 videó fej & 45GB Ikerlábas tripod föld terpesz

Nitrotech N12 videó fej & 45GB Ikerlábas tripod föld terpesz

389 900 Ft (nettó: 307 008 Ft)

  • Fluid video fej folyamatos ellensúlyozó rendszerrel (4-12kg)
  • Változtatható pan & tilt fluiditás
  • Lapos alap és dedikált 10mm félcsésze a precíz vízszintezéshez
  • Aluminium ikerlábas tripod a nagy stabilitásért

Cikkszám: MVKN12TWING - Kérdése van? Keressen minket

Kategória: .

Ez a videó kit a Nitrotech N12 fluid videó fejet és az 545GB aluminium ikerlábú tripodot tartalmazza föld terpesszel.

A NITROTECH N12 fluid videofej csúcsminőségű technológiával készült és nitrogénpatronos mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a folyamatos ellensúlyozó rendszert, így megvalósulhat a kamera és a tartozékok precíz vezérlése 4-12 kg között @ 55mm C.O.G.

változtatható fluiditás pan és tilt irányban is lehetővé teszi a sima, vibrálás mentes mozgást. 3/8″ Easy Link csatlakozása elfordulásgátló funkcióval rendelkezik, így külső monitor vagy egyéb tartozék szerelhető fel rá. A csúszó lapot rögzítő oldalzáró mechanizmussal biztonságos, gyors és egyszerű a csatlakoztatás.

A NITROTECH fej egy sík alapcsatlakozóval rendelkezik, szabványos 3/8 “menettel, amely rendkívül sokoldalú a különböző támasz kombinációkhoz (állvány, slider, rig vagy crane).

A fej az állványhoz egy 100mm-es félcsészével csatlakozik, amelyet kifejezetten a fejhez terveztek.

A Manfrotto 545GB egy két részes, ikerlábú, könnyű alumínium professzionális videós állvány, amely nagyobb torziós merevséget, teherbírást, és fokozott teljesítményt garantál a felső és alsó csészék optimalizációjának köszönhetően. Az állvány talajszintű széttartó rudakkal van felszerelve. Rendelkezik gyorsan felrakható gumitalpakkal a jobb tapadásért sima felületen. Saját párnázott táskával érkezik.

Súly 635000 g
Kollekció Nitrotech
Anyaga alumínium
Biztonságos Teherbírás 12 kg
Min Magasság 74.5 cm
Maximum Magasság 170 cm
Fej Típus Video/Fluid Fej
Láb cső átmérője 16, 25 mm
Gyorskioldás Igen
Ellensúlyozott Súly 12 kg
Súlypont 55 mm
Terpesz Alsó terpesz – állítható méret
Zárt Hossz 89 cm
Alap típusa Lapos
Kiegészítő Kompatibilitás 114MV; 181B; 165MV
Felső Csatlakozás 1/4″ csavar, 3/8″ csavar
Alap Átmérő 75 mm
Akkumulátor Típusa Lithium
Vízszintező buborék 1
Hordtáska Tartozék yes
Középoszlop no centre column
Szín fekete
Easy Link Yes (with antirotation)
Front Tilt -70° / +90°
Láb Típus Dupla
Lábak Szöge from 30° to 66°
Lábzár Típusa Flip Zár
Maximum Munka Hőmérséklet 50 C
Minimum Munka Hőmérséklet -15 C
Pan Bar tartozék Igen
Pan Drag continuously adjustable from 0 to max level
Panoramikus Fordulás 360
Cserelap Típusa 504PLONG
Tilt Drag continuously adjustable from 0 to max level
Manfrotto Photo Hobbista Termékek Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

További információk

Szállítási határidő