... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…

Eszközbérlés

 

 

Kattint az alábbi logóra bérlős eszközeink megtekintéséhez és a foglaláshoz! 

 

Árak

A feltüntetett árak 24 órára vonatkoznak, ha hosszabb idősávot adsz meg, akkor a rendszer automatikusan kiszámolja a bérleti díjat. Kisebb idősáv elszámolására sajnos nem tudunk lehetőséget biztosítani.
A feltüntett árak nettó árak, a foglalás véglegesítésénél fogod látni a végleges bruttó árat.

Fizetés és átvétel

Személyes átvétel:
A bérelt eszközöket üzletünkben tudod átvenni és visszahozni Hétfőtől-Péntekig 08:00-19:00 között. Van lehetőség nyitvatartási időn kívüli átvételre is, de ez esetben a foglalásnál a megjegyzés rovatban ezt jelezni kell, hogy kollégánk felvegye Veled a kapcsolatot.
Címünk: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 6.
Átvételhez szükséges okiratok:
– Személyigazolvány
​- Lakcímkártya

Átvétel kiszállítással:
Egyes eszközeinket kiszállítással is kérheted. Ez minden esetben jelezve van a termék főképén és adatlapján.
(Ha ilyen jelzést nem látsz az adott eszközön kérlek ne add le foglalásod kiszállítással, mert nem fogjuk tudni teljesíteni!!!)
Minimum két napot kell foglalnod, ha ezt a szolgáltatást szeretnéd igénybe venni. Az első nap lesz az a nap, amikor az eszközt kiszállítja neked a futárcég. Ezt a napot már teljes napnak számoljuk fel. Minden további nap szintén felszámításra kerül. A foglalásod utáni első munkanapon fog érkezni a kiszállítási címre a futárszolgálat, hogy felvegye az eszközöket. Ezt a napot már nem számoljuk fel, így kérjük ne foglald be a visszaszállítás napját.
Egy szállítás díja Budapesten belül 10.000,-Ft + Áfa. Az oda-vissza szállítási díj költsége 2 x 10.000Ft + Áfa, azaz 20.000,-Ft + Áfa, például csak oda 10.000,-Ft + Áfa.

Az átvétel módját a foglalásod véglegesítésénél tudod beállítani.

Fizetési módok:
Személyes átvétel esetén az üzletben saját névreszóló bankkártyával vagy készpénzben kell előre rendezni a bérleti díjat vagy céges Áfá-s számla igény esetén céges kártyát is elfogadunk.
Kiszállítás esetén csak előre utalással lehet fizetni és a foglalás első napja előtt 48 órával rendezettnek kell lennie. Ha ez nem történik meg a foglalás automatikusan törlésre kerül!

Kaució és felelősségvállalás

 

FONTOS!:

– Minden esetben az átvevő személyigazolvány számát és lakcímét meg kell adni a foglalásnál (Céges bérlés és kiszállítás esetén is!)
– Minden foglalás visszaigazoló email tartalmaz egy az átvevő adataival kitöltendő bérleti szerződést, amit aláírva vissza kell juttatni hozzánk. (kiszállítás esetén emailben, személyes átvétel esetén elég átvételkor személyesen)
– Az eszközök rendeltetésszerű használatáért és biztonságos szállításáért a bérleti szerződésben szereplő személy felel. Bárminemű kár okozása esetén az anyagi felelősség őt terheli.

 

preloader