... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
PHOTOKING

Fizetési módok / Garancia

FIZETÉSI MÓDOK

Készpénzes fizetés: személyes átvétel esetén üzletünkben tudsz készpénzzel is fizetni, valamint házhoz szállítás esetén a futárnak is fizethetsz készpénzzel.

Banki átutalás: díjbekérő alapján tudsz előreutalással is fizetni amennyiben az összes megrendelt termék raktáron van, ellenkező esetben emailen vagy telefonon értesítünk a termékek várható szállítási idejéről. Az áru átvétele/kiszállítása a számla végösszegének bankszámlánkra történt jóváírása után lehetséges.

Bankkártyás fizetés: személyes átvétel esetén üzletünkben tudsz bankkártyával is fizetni, valamint házhoz szállítás esetén a futárnál is fizethetsz bankkártyával.

 

GARANCIA

Jótállás:

A PhotoKing Kft. által értékesített termékekre a hatályos szabályok szerinti garancia érvényes. A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre 12 hónap garanciát és további 12 hónap szavatosságot vállalunk. Garanciális igényét a vásárolt termékhez mellékelt jótállási jeggyel és az eredeti számlával, vagy annak másolatával érvényesítheti. A Photoking Kft-nek nem áll módjában elvesztett garancialevet pótolni. Cégünk minden esetben vállalja a termék gyártója illetve a hivatalos magyarországi forgalmazó által meghatározott garanciafeltételeket. Amennyiben a vásárolt termék garanciáját harmadik félnél, például hivatalos szervizközpontban kell érvényesíteni, cégünk nem kötelezhető a termék visszavételére, cseréjére vagy szervizelésére.

Elállás joga:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerzodéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésobb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta.

Cseregarancia:

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, és ezt a vásárlástól számított 14 napon belül jelzi, abban az esetben kicseréljük azt. Amennyiben a cserére bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Kérdéses, illetve vitás esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy – a vonatkozó jogszabályokkal összhangban – a hibásnak vélt terméket bevizsgáljuk és a cseréről 15 napon belül döntsünk.
A webshopban történő esetleges elírásokért/hibákért nem vállalunk felelősséget. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Megértésüket köszönjük!

preloader