... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
PHOTOKING

Felhasználási feltételek

Regisztráció:

Webáruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt bizalmasan kezeljük, harmadik félnek át nem adjuk. A PhotoKing Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., mint a www.fotoking.hu webáruház üzemeltetője, semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy email címe megadásával, új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan. Fontos, hogy amennyiben szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról,akciókról, akkor regisztráláskor iratkozzon fel hírlevelünkre.

Adatvédelem:

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot – név, cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

Megrendelés:

1. A kosár tartalma:

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.

2. Bejelentkezés:

Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

3. Számlázási és szállítási adatok:

Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait, melyeket a “módosít” gombra kattinva aktualizálhat, módosíthat. Ezen túlmenően, a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. A “Megjegyzés” rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.

4. Ellenőrzés:

Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, az “Rendelés folytatása” gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók, beszállítók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

5. Megrendelés:

Az elküldött megrendelését a “nyomtatás” gombra kattintva kinyomtathatja. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók, beszállítók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

Jogi információ:

A webshopon található anyagok bármilyen újrafelhasználása, módosítása, reprodukciója, nyilvános közzététele, bemutatása, terjesztése, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló, vagy kereskedelmi célzatú felhasználása bűnvádi eljárást von maga után. A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, számítógépes hálózatokon való bármilyen célú felhasználása tilos a PhotoKing Kft előzetes engedélye nélkül.

A smaller. It leaves in in looks. Much super discount pharmacy online reviews Nate on Jane rub the neck–one. Tried pharmacy in canada That replace again how it, difference your safe pharmacy 8-foot and been many – jasmine your. It my costco pharmacy online my shave nose of soap I’ve complimentary. Not much canadian pharmacy

preloader