... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Rode iXY Lightning sztereó mikrofon iPhone készülékekhez

Rode iXY Lightning sztereó mikrofon iPhone készülékekhez

34 400 Ft (nettó: 27 087 Ft)

Rendelésre

Cikkszám: iXY Kategóriák: , Címke:

Leírás

Rode iXY sztereó mikrofon a világ el24bit/96kHz felbontású kompakt mikrofonja iPhoneés iPad készülékekre – 10 év garanciával!

Ajánljuk zenei felvételekre, riport készítésre, hangalámondásra, podcast és prezentációs célokra, tanulmányi előadások rögzítésére, valamint kamerára rögzítve broadcast célokra.

Ha minőségről, kompakt és design-os kivitelről, valamint hosszú élettartamról beszélünk, akkor a RODE iXY az igazi választás iPhone, iPad és iPod® touch készülékekhez.

Az iXY 24bit/96kHz* HD felvételi minőséget biztosít a felső kategóriás A/D konverterének köszönhetően, hangja pedig annyira tiszta, gazdag és pontos, hogy stúdió körülmények között is bőven megállja a helyét. Ez nem is csoda hiszen a mikrofon a már jól ismert csúcsminőségű RODE technológiát hordozza magában, kapszuláit a méltán nagy sikerű NT4, NT5 és NT55 mikrofonoktól örökölte.

Kapszuláinak elhelyezkedése fix 90°-os XY elrendezésű, így minden esetben ugyanazt a sztereó hangképet képzi le, mint ami már az NT4-es stúdió mikrofon esetében is tapasztalható volt. Ez a technika rendkívül élethű, immerzív hatású és részletes felvételeket eredményez.

A mikrofon rendkívül sok oldalú, nyugodt szívvel ajánljuk stúdió minőségű zenei felvételek készítéséhez, interjúkhoz rádiós és TV-s riportereknek és újságíróknak, de hasznos eszköz filmes hangmérnökök és sound designer-ek kezében valamit előadások rögzítésére.

A mikrofonhoz egy kemény tokot és egy szélfogó szivacsot is szállít a RODE. A szélfogó szivacs kitűnő kellék ha terepen, kiszámíthatatlan időjárási viszonyok között dolgozunk a mikrofonnal. A kemény tok pedig – amellett, hogy kedvenc csecsebecséink közé fog tartozni azonnal – megvédi azt, segítségével gyakorlatilag bárhol, bármikor biztonságban magunknál tudhatjuk az iXY mikrofont.

További információkért látogasson el a termék saját honlapjára: www.ixymic.com

RODE iXY a következő Apple termékekkel kompatibilis:
iPhone® 4S, iPhone® 4, iPad® (3rd generáció), iPad® 2, iPad® & iPod touch® (4th generáció).

*A 24bit/96kHz felbontású rögzítéshez a RODE Rec vagy a RODE Rec LE applikáció letöltése szükséges.

 

Mikrofon jellemzők
Karakterisztika Kardioid (X/Y elrendezés)
Kapszula típus Kondenzátor, 0.5″ illeszett kapszula pár
Frekvencia átvitel 20Hz – 20KHz
Érzékenység -42.0dB re 1 Volt/Pascal (8.52mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Max. SPL 120dB SPL (@ 1kHz, 1% THD into 1KΩ load)
Ekvivalens zaj 18.8 dB SPL
Jel/zaj viszony 75.1dB
Kimenet max 24bit/96kHz digitális
Alap jellemzők
Garancia 10 év
Általános jellemzők
Méretek 46mm x 55mm x 40mm, 40gr

preloader