... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 08:00 - 19:00
Keresés…
Rode SmartLav+ csiptetős mikrofon iPhone, iPad készülékekhez és okostelefonokhoz

Rode SmartLav+ csiptetős mikrofon iPhone, iPad készülékekhez és okostelefonokhoz

29 400 Ft (nettó: 23 150 Ft)

Raktáron

Cikkszám: SmartLav+ Kategóriák: , Címke:

Leírás

RODE SmartLav egy professzionális csíptetős mikrofon amit széles körű felhasználásra terveztek. Segítségével azonnali felvételt készíthetünk iPhone, iPad, iPad Touch készülékekre és okostelefonokra.

Ajánljuk riporterek számára, TV felvételekhez, előadások és bemutatók rögzítésére és minden olyan esetben amikor egy előadó hangját szükséges jó minőségben rögzíteni drága hangrögzítő berendezések nélkül.

A RODE SmartLav csíptetős mikrofon az élet szinte bármely helyzetében nagy segítséget nyújt, ha professzionális audio rögzítésre van szükség.

Négy pólusú TRRS csatlakozójának segítségével iPhone, iPad és iPad Touch készülékekhez valamint számos okostelefonhoz is csatlakoztatható, és szinte bármely hangrögzítő alkalmazással használható. A RODE saját fejlesztésű RODE Rec és RODE Rec LE alkalmazásaival a hangrögzítés és a rögzített anyagok kezelése egy új szintre emelkedik (csak iPhone és iPad készülékekhez).

Kompatibilis okostelefonok listája

A gömb karakterisztikájú kondenzátor kapszulának köszönhetően a SmartLav ugyanolyan érzékenységgel veszi fel a hangokat a mikrofon körüli bármely pontból, így szinte bármely pozícióba felhelyezhető a beszélőre, a végeredmény majdnem mindig  ugyanolyan minőségű lesz.

A mikrofonhoz alapkiszerelésben adunk egy WS-LAV szélzaj csökkentő mikrofonszivacsot, ami nagyon hasznos kiegészítő külső, szabadtéri felvételek esetében, egy LAV-CLIP csipeszt, aminek a segítségével a mikrofon ruhára és egyéb anyagokra is rögzíthető valamint kábelvezetővel rendelkezik, így a mikrofon kábele könnyedén kezelhető, valamint egy praktikus hordozó szütyőt.

A SmartLav teljesen kompatibilis a következő Apple eszközökkel: iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G, iPad (3rd and 4th generation), iPad 2, iPad, iPad mini, iPod touch (1st – 5th generation), valamint az ezen a linken található okostelefonokkal.

SmartLav bemutató és felhasználási tippek:

 

Mikrofon jellemzők
Karakterisztika Gömb
Kapszula típus Kondenzátor
Frekvencia átvitel 20Hz – 20kHz
Érzékenység -32.0dB re 1 Volt/Pascal (25.50mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Kimeneti csatlakozó TRRS (4 pólusú mini jack)
Alap jellemzők
Garancia 10 év!
Méretek 1180mm x 4.5mm x 4.5mm, 6gr

 

preloader