... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Rode VideoMic Rycote szuperkardioid videómikrofon

Rode VideoMic Rycote szuperkardioid videómikrofon

53 399 Ft (nettó: 42 046 Ft)

Raktáron

Cikkszám: VMR Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Rode VideoMic Rycote egy monó irányított videómikrofon, mely 3.5 mm (kis) jack csatlakozójával a legtöbb félprofesszionális és konzúmer kamera bemenetéhez csatlakoztatható, a vaku papucs felfüggesztés segítségével biztosan rögzíthető a kamerára, és a speciális Rycote rezgéscsillapító felfüggesztésnek köszönhetően teljesen kizárja a kezelésből adódó zajokat. A mikrofonra egyedülálló, 10 éves garanciát vállalunk

Az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb ismertségnek és elismertségnek örvendett a Rode VideoMic videómikrofon. A félprofesszionális kamerák jellemzően magas zajú belső mikrofonját száz és száz operatőr, rendezvényes videós cserélte már le erre az irányított karakterisztikás, (mély tartományban is) kiemelkedő hangminőségű mikrofonra. Most a Rode ezt a piacvezető terméket fejlesztette tovább a Rycote cég közreműködésével, így a mikrofon egy speciális rezgéscsillapító felfüggesztést kapott, mely az elődjéhez képest sokkal hatékonyabban szünteti meg a kezelésből adódó zajokat, kialakítása miatt szükségtelen az apró szilikongumik használata a felfüggesztésen (amik idővel elkopnak) valamint design szempontjából is egy nagy előrelépés.

A VideoMic Rycote sztereó kis jack csatlakozójával a felvételen a hang megjelenik a jobb és bal hangcsatornákon is, nincs szükség utólagos korrekcióra (hangcsatorna másolásra).

VideoMic Rycote főbb jellemzői:
– 80Hz mélyvágó szűrő
– -10dB és -20dB csillapítás kapcsoló (az elemtartó rekeszben található mikro kapcsolókkal)
– több mint 100 óra üzemidő egy darab 9V-os elemmel
– Rycote Lyre felfüggesztés
– 10 év garancia (online regisztráció szükséges)

10 év garancia a Rode mikrofonokra10 ÉVES GARANCIA A MIKROFONRA!

 

 

 

Mikrofon jellemzők
Kapszula típus Kondenzátor
Karakterisztika Szuperkardioid
Érzékenység 15mV/Pa
Frekvencia átvitel 40Hz-20KHz
Kimeneti csatlakozó 3,5mm sztereó Jack
Max. SPL 134dB
Mikrofon impedancia 200 Ohm
Mélyvágó 80Hz
PAD -10dB, -20dB

preloader