... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
RODE WIRELESS ME ULTRA KOMPAKT DIGITÁLIS VEZETÉK NÉLKÜLI MIKROFON RENDSZER KÉT CSATORNÁS VEVŐVEL, EGY ADÓVAL, ADÓBA ÉS VEVŐBE ÉPÍTETT MIKROFONNAL

RODE WIRELESS ME ULTRA KOMPAKT DIGITÁLIS VEZETÉK NÉLKÜLI MIKROFON RENDSZER KÉT CSATORNÁS VEVŐVEL, EGY ADÓVAL, ADÓBA ÉS VEVŐBE ÉPÍTETT MIKROFONNAL

71 899 Ft (nettó: 56 613 Ft)

 • Ultra kompakt és könnyen kezelhető vezeték nélküli mikrofon rendszer
 • Series IV 2.4GHz digitális kiesésmentes átvitel akár több mint 100m hatótávval
 • Minőségi beépített mikrofonok az adóban és a vevőben
 • Intelligens GainAssist technológia a felvétel jelszintjének automatikus beállítására
 • Kompatibilis kamerákkal, mobil eszközökkel, tabletekkel és számítogépekkel
 • Beépített újratölthető li-ion akkumulátor – 7 óra akkumulátor idő
 • Kompatibilis a RØDE CaptureRØDE Connect és RØDE Reporter alkalmazásokkal
 • Két csatornás vevőegység – egy további adó hozzáadásával három mikrofon hangja is rögzíthető
 • Minden szükséges kábel és kiegészítő az alapkiszerelés része
 • Ausztrál tervezés, gyártás a RØDE világszínvonalú gyártósorain Sydneyben
 • 2 év garancia (online regisztrációt követően)!

Rendelésre

Cikkszám: WIME Kategóriák: , Címke:

Leírás

HASZNÁLD KI A VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁGOT

A Wireless ME jelátvitele a RØDE korszerű series IV 2.4GHz-es, 128bit-es kódolású digitális jelátviteli algoritmusán alapszik, mely rendkívüli stabilitást és több mint 100m-es átviteli hatótávot biztosít. Egyszerűen csatlakoztasd a vevőt a kamerádhoz, mobil eszközödhöz vagy számítógépedhez, csíptesd fel az adót az előadóra és indíthatod is a felvételt. Tiszta, részletes audio – vezetékek nélkül, teljesen szabadon!

PILLANATOK ALATT INDULHAT A FELVÉTEL!

A Wireless ME-vel másodpercek alatt indíthatod a felvételed. Az adó és a vevő automatikusan kapcsolódik egymáshoz, a beépített mikrofonokkal, a kényelmesen használható csíptetőkkel, amikkel az egységek gyorsan rögzíthetők ruhára vagy kamerára, és a mellékelt kábelekkel azonnal indulhat az alkotás.

TÖKÉLETES AUDIO, MINDEN ALKALOMMAL

A Wireless ME beépített gömbkarakterisztikájú, broadcast minőségű mikrofonjai mindig tökéletes hangzást garantálnak. A rendszer a RØDE úttörő GainAssist technológiájának köszönhetően mindig kristálytiszta és jól érthető hangot produkál. A GainAssist technológia intelligens algoritmusok segítségével automatikusan állítja be a megfelelő jelszinteket, garantálva, hogy azok megfelelő arányban és torzításmentesen kerüljenek rögzítésre.

VEZETKÉK NÉLKÜL TE IS – ÉN IS

A Wireless ME az első vezeték nélküli mikrofon rendszer beépített mikrofonnal egyszerre az adóban és a vevőben is. Így egyidejűleg rögzítheted a kamera előtt és mögött megszólalók hangját. Ideális megoldás riportok és interjúk készítésére, főleg ha te magad vagy az egyszemélyes stáb.

ZSENIÁLIS AUDIO ZSEBRE MÉRETEZVE

A mikrofon kompakt, zsebre méretezett formáját és univerzális használhatóságát az elődöktől örökölte. Beépített csipeszével, és az opcionálisan elérhető kiegészítők segítségével, könnyen ruhára, szövetre, vagy a csipesz kialakításának köszönhetően, kamera vakupapucs csatlakozóba is rögzíthető.

EJTSD FOGLYUL A PILLANATOT

A Wireless ME tökéletes kiegészítője az ingyenes RØDE Capture videó app iPhone-ra. A RØDE Capture egy intuitív kép és hangrögzítő alkalmazás, egyedi kreatív funkciókkal, professzionális videó tartalmak készítésére. Az egyetlen olyan mobilos videó alkalmazás, mellyel teljeskörűen vezérelhetők a csatlakoztatott RØDE mikrofonok is. Egyik egyedülálló video effektje a kettős kameramód, mellyel egyszerre készíthető felvétel a mobil fő és selfie kamerájával, pip (picture in picture) vagy osztott kijelzős módban. Könnyen átlátható és kezelhető felületén gyorsan érhetőek el olyan fontos beállítások, mint a képarány, a képkockasebesség vagy a felbontás, vagy kevésbé mindennapiak, mint az automata vaku vagy az időzített felvételindítás. A szinte ösztönszerű kezelhetőségének köszönhetően, a RØDE Capture kifejezetten alkalmas közösségi tartalmak alkotására, amatőr és profi kreátorok kezében egyaránt. A alkalmazás kompatibilis a Wireless ME, a Wireless GO II, a VideoMic NTG, a VideoMic GO II, az AI-Micro és az NT-USB+ RØDE mikrofonokkal. A Wireless ME használható még többek között a RØDE Connect podcast, és a RØDE Reporter hangrögzítő alkalmazással is.

TELJESKÖRŰ VEZÉRLÉS A RØDE CENTRAL ALKALMAZÁSSAL

A RØDE Central egy könnyen használható PC és mobil társalkalmazás, amellyel bárhol és bármikor konfigurálhatod Wireless ME mikrofonod. Töltsd le ingyenesen, és aknázd ki a Wireless ME-ben rejlő lehetőségeket. Redszerkövetelmények: minimum MacOS 10.15 ; Windows 10 Ver. 1803; iOS 14; Android 9.0.

MINDEN EGY CSOMAGBAN

A Wireless ME alapkiszerelésben tartalmaz mindent ahhoz, hogy gyors és könnyű legyen a beállás és azonnal indulhasson a felvétel. A csomag tartalma a mikrofonon kívül négy különböző összekötő kábel mobil eszközhöz, kamerákhoz és számítógépekhez történő csatlakoztatásra, két szőrös szélfogó szeles időjárásban történő használatra, és egy tartótasak a mikrofon rendszer biztonságos tárolására és szállítására.

Mikrofon jellemzők
Kapszula típusa Kondenzátor
Iránykarakterisztika Gömb
Frekvencia átvitel 20Hz – 20KHz
Dinamikatartomány 100dB
Max. SPL 122dB SPL
Bemeneti csatlakozók 3.5mm TRS (kis jack) külső mikrofon számára
Kimeneti csatlakozók 3.5.mm TRS (kis jack), USB-C
Digitális mintavételi frekvencia 48kHz / 24bit
OS kompatibilitás macOS 10.15 vagy újabb, Windows 10 vagy újabb, iOS14, Android 11
Tápellátás Beépített li-ion akkumulátor, 5V USB adapteres töltés (adapter nem része a csomagnak)
Működési idő 7 óra (teljes töltöttségtől)
Méretek TX: 44mm x 45.3mm x 18.3mm 32g, RX: 44mm x 45.3mm x 18.3mm 32g
Átviteli távolság >100m
RØDE szoftver kompatibilitás RØDE Central, RØDE Connect, RØDE Reporter, RØDE Capture
Garancia 2 év (online regisztráció szükséges)

További információk

MÁRKA

preloader