... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Manfrotto Befree Advanced karbon travel állvány tekerős l.zár+gömbfej MKBFRTC4-BH

Manfrotto Befree Advanced karbon travel állvány tekerős l.zár+gömbfej MKBFRTC4-BH

104 900 Ft (nettó: 82 598 Ft)

  • Hobbi karbon utazó állvány kit
  • Verhetetlen teljestímény a lehető legkönnyebb súllyal
  • Center Gömbfej három független ergonomikus zárral
  • Az oldalsó lábszögválasztó mindkét kézzel használható
  • Egyedi prémium design, 100% Made in Italy

Rendelésre

Cikkszám: MKBFRTC4-BH Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Manfrotto Befree Advanced karbon utazó állvány és gömbfej kit ideális megoldás a hobbi fotósoknak, akiknek szuper könnyű állványra és a legjobb teljesítményrevan szükségük akkor is, amikor utaznak. A karbon szálas lábak segítségével az állvány súlya a lehető legkisebb, miközben stabnilitásban és merevségben verhetetlen.
Az ergonomikus designnak köszönhetően a Karbon Befree Advanced használata kényelmesgyors és biztonságos..

A Befree Advanced karbon szálas állvány új felső öntvénye magnéziumból készült, maximális stabilitást ad egyenetlen talajon is, így a kamera mindig stabil a képek pedig élesek maradnak.
Lábzárja a Manfrotto saját fejlesztésű M-lock zárja, mely egyetlen 90 fokos csavaró mozdulattal gyorsan és tökéletesen zár. A csavarós lábzár szerkezetnek köszönhetően az állvány használata gyors és könnyű, az M-lock zárnak nincsenek kiálló részei és tökéletesen a fej köré zárul, így a Befree Advanced bármilyen táskában elfér.

Az ergonomikus lábszög választót jobb és balkezes fotográfusok is kényelmesen tudják használni, így a perspektíva váltás intuitív, nem vonja el a figyelmet a fotózásról.
A karbon Befree Advanced lábai egymástól függetlenül 3 különböző szögben állíthatóak, így teljes szabadságot ad a kompzícióban és a kreatív ötletek megvalósításában.

A könnyű magnézium felső öntvény Easy Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális modelljei, a 190 & 055 állványok, amellyel kiegésztők rögzíthetőek az állványra és így a fényképek különlegessé, egyedivé tehetőek. Fényforrást vagy derítőlapot csatlakoztathatunk karok segítségével az állványhoz, így olyan extra hatásokat érhetünk el a kültéri fotózáson is, amit eddig csak plusz állvány segítségével tudtunk megoldani.

Ez az állvány a Manfrotto 494 alumínium center gömbfejével (MH494-BH) egy kicsi, mégis erős és intuitív megoldás, mely sima és pontos kamera mozgát tesz lehetővé. A 494 három független vezérlővel rendelkezik, amelyek a sokoldalúságot biztosítják. A fő ergonómikus gomb kezeli a gömbzárat, az integrált súrlódás szabályozó gomb beállítja a gömb feszességét, így a berendezés súlya mindig tökéletesen kiegyensúlyozott, és a kompzíció könnyen váltható. Egy független panorámagomb tartja a horizontot és vízszintesen mozgatja a kamerát, így csodálatos tájképeket készíthetünk vele.

Az egyedi gyorscserelap teljes mértékben kompatibilis a világ legelterjedtebb szabványaival, a Manfrotto RC2 és az Arca-swiss rendszerrel is. Ha ezt az alumínium cserelapot rögzítjük a kamerára, akkor minden Manfrotto fejjel és szinte minden Arca-swiss típusú fejjel egyaránt könnyen, gyorsan használhatjuk a gépet anélkül, hogy át kellene szerelnünk.

A Karbon Befree Advanced a „top választás” az utazó állványok között a hobbi fotósok számára, a legkönnyebb állvány verheteten teljesítménnyel. Stabil, könnyű könnyű használni és magunkkal vinni.

Súly 1250 g
Kollekció Befree Advanced
Anyaga karbonszál
Biztonságos Teherbírás 8 kg
Min Magasság 41 cm
Maximum Magasság 150 cm
Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 127 cm
Zárt Hossz 41 cm
Fej Típus Gömbfej
Láb cső átmérője 11.2, 14.7, 18.2, 21.7 mm
Láb Szekciók 4
Alap Átmérő 40 mm
Lábak Szöge 22°, 54°, 89°
Felső Csatlakozás 3/8″ csavar
Gömb Átmérő 40 mm
Gömb Zár Igen
Hordtáska Tartozék Yes
Középoszlop
Szín fekete / ezüst
Easy Link Igen
Súrlódás Szabályozás Igen
Független Pan Zár Yes
Láb Típus Szimpla
Lábzár Típusa Twist Zár
Maximum Munka Hőmérséklet 70 C
Minimum Munka Hőmérséklet -30 C
Pan Drag
Panoramikus Fordulás 360
Cserelap Típusa 200PL PRO
Gyorskioldás Igen
Tilt Drag
Felső Lap Átmérője 40 mm

preloader