... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 08:00 - 19:00
Keresés…
Manfrotto Nano plus lámpaállvány, fekete 5002BL

Manfrotto Nano plus lámpaállvány, fekete 5002BL

44 900 Ft (nettó: 35 354 Ft)

– Lenyűgöző 4kg teherbírás
– Ideális hordozható fényforrásokhoz
– Kicsi, 52cm-es zárt hossz
– Ideális szintező láb egyenetlen talajon
– 16mm spigot 3/8” csavarral & kivehető 1/4” adapterrel

Raktáron

Cikkszám: 5002BL Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Nano Plus állvány a Manfrotto legerősebb Nano-állványa, amelyet a stúdióban vagy a helyszínen dolgozó legigényesebb fotósok és videósok számára alakítottak ki.

A 4 kg-os maximális terhelhetőség mellett a Nano Plus stabilan megtartja a legújabb hordozható professzionális fényforrásokat, vakukat és LEDeket, még akkor is, ha fényformálóval együtt használjuk.

A kompakt, 52 cm-es zárt hossza miatt a Nano Plus ideális azoknak, akik könnyen szeretnek utazni, vagy nagyon korlátozott, hogy mennyi eszközt tudnak magukkal vinni. Kis zárt mérete miatt befér egy kézipoggyász méretű bőröndbe is. A legtöbb fotós táska külső tripod tartó zsebébe is illeszkedik.

A Nanopole állvány egy szintező lábbal rendelkezik, így egyenetlen talajon -belvárosi utcákon vagy hegyoldalon is- könnyű a beállítása. Többféle csatlakozása van, 16mm spigot 3/8” csavarral plusz kivehető 1/4” csavar adapter, így nagyon sokféle világítási eszközzel használható.

Tovább növeli a sokoldalúságát a Nano Plus 197cm-es maximális magassága, így a fényforrást könnyedén magasra emelhetjük fel vele.

További információk

MÁRKA

preloader