... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Manfrotto Befree live kit alu állvány tekerős lábzárral+ fluid fej MVKBFRT-LIVE

Manfrotto Befree live kit alu állvány tekerős lábzárral+ fluid fej MVKBFRT-LIVE

124 900 Ft (nettó: 98 346 Ft)

Befree-Advanced

  • Video állvány kit utazásokhoz tervezve
  • Az új M-Lock lábzárral gyors és biztonságos a használat
  • Lenyűgözően sima mozgás a befree live fluid video fejjel
  • Oldalsó lábszögállítóval gyors a beállás, mindkét kézzel
  • Egyedülálló prémium design, 100% Made in Italy

Rendelésre

Cikkszám: MVKBFRT-LIVE Kategóriák: , Címke:

Leírás

Specifikációk:

Súly: 1.64 kg

Felső Csatlakozás: 1/4″ csavar, 3/8″ csavar

Alap Típusa: Csésze

Biztonságos Teherbírás: 4 kg

Akkumulátor Típusa: 0

Alap Átmérő: 40 mm

Vízszintező Buborék: 1

Hordtáska Tartozék: Yes

Középoszlop

Zárt Hossz: 40 cm

Szín: fekete / ezüst

Front Tilt: -90°/+65°

Fej Típus: Video/Fluid Fej

Láb Típus: Szimpla

Lábak Szöge: 22°, 54°, 89°

Lábzár Típusa: Twist Zár

Láb Szekciók: 4

Láb Cső Átmérője: 12, 15.5, 19, 22.5 mm

Anyaga: alumínium

Maximum Magasság: 150 cm

Maximum Magasság (Leengedett Középoszloppal): 129 cm

Maximum Munka Hőmérséklet: 60 C

Min Magasság: 40 cm

Minimum Munka Hőmérséklet: -30 C

Pan Bar Tartozék: Igen

Pan Drag

Panoramikus Fordulás: 360

Cserelap Típusa: 501PL

Gyorskioldás: Igen

Tilt Drag

Felső Lap Átmérője: 40 mm

 

Leírás:

A Manfrotto Befree Live a legkisebb travel video tripod kit, melyet a hobbi videosoknak és vloggereknek fejlesztettek ki, akik maximális teljesítményt akarnak még akkor is, ha utazás közben vannak. Könnyen hordozható kis méretének köszönhetően, és a független tartalomszolgáltatók növekvő igényét elégíti ki egy könnyű, ergonomikus utazási állványra, amelyet DSLR-k, kompakt fényképezőgépek vagy kis videokamerákkal használhatnak.

Az állvány spider-ét úgy tervezték, hogy minden talajon tökéletesen stabilan tartsa a kamerát.

Ez a modell egy új, a Manfrotto által kifejlesztett úgynevezett ”M-Lock” zárrendszert tartalmaz. Ez a lábzár csavarva záródik, így gyorsan, könnyen használható és kompakt méretű megoldást jelent. Az M-Lock ezen felül nem rendelkezik kiálló részekkel és tökéletesen az állványfej köré záródik, így a Befree advanced könnyedén kicsúsztatható a tároló zsebből használat előtt.

Az ergonomikus lábszög-választó a jobb és a balkezes videósok számára is használható, lehetővé téve mindenkinek, hogy intuitív módon változtassa meg a felvételkészítési perspektívákat, és megtalálja a megfelelő állványmagasságot anélkül, hogy elterelné az állítgatás a figyelmét a felvételről. A Befree Live lábai függetlenül három különböző szögben rögzíthetőek, így teljes rugalmasságot ad a kompozícióban és teret enged a kreatív ötleteknek.

A felső spider Easly Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális 190 és 055 állványai. Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy kreativitást adjanak a képeiknek. Az easy link csatlakozóra fényformálók, derítőlapok, lámpák vagy egyéb kiegészítők is rögzíthetőek, így az állvány egy mozgó stúdióvá alakítható. Ha az outdoor felvételeket szeretnénk kreatívabbá tenni derítőlappal, extra fényforrással, a Befree Live állvánnyal könnyedén megtehetjük.

A Befree Live kis mérete nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötnünk a stabilitás vagy az képminőség terén. Ez a megoldás sima mozgást tesz lehetővé a Befree Live Fluid Fejjel, mely a pan és tilt irányban is fluid drag rendszerrel rendelkezik és tökéletesen kiegyensúlyozottan tartja a kamerát a csúszó videó talpnak köszönhetően.

Könnyű használni és beállítani, a Befree Live Fluid Fej két intuitív on/off gombbal rendelkezik ami külön zárja s nyitja a fej pan és tilt mozgását.

Ez a könnyű úti állvány a hordozhatóság, a szilárdság, az egyszerű beállítás és működés optimális kombinációja. A Befree Live fekete színben kapható.

 

Garancia:

10 év garancia: 2 év jótállás + 8 év kiterjesztett garancia

Erre a termékre 2 éves szavatosság vonatkozik. Ez a vásárlástól számítva 10 évre hosszabbítható meg az ingyenes “Kiterjesztett Garanciával”, amennyiben a termékedet online regisztrálod.

2 év jótállás
A termék jótállása biztosítja, hogy megvásárolt termék megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A jótállás időtartamát annak az országának a hatályos törvényei szabályozzák, ahol a terméket megvásároltad, Magyarországon ennek az időtartama 2 év. A jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizd meg a vásárláskor kapott blokkot.

+8 év Kiterjesztett Garancia
A törvényileg biztosított jótálláson felül lehetőséged van a jótállási időszakot ingyenesen kiterjeszteni plusz 8 évvel, a vásárlás napjától számítotva összesen 10 évre. A kiterjesztett garanciát akkor veheted igénybe, ha regisztrálod a vásárolt termékedet a Manfrotto honlapján  warranty.vitecimagingsolutions.com a vásárlástól számított 1 éven belül.

preloader