... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Manfrotto Befree Live kit: karbon állvány tekerős lábzár+video fej MVKBFRTC-LIVE

Manfrotto Befree Live kit: karbon állvány tekerős lábzár+video fej MVKBFRTC-LIVE

184 899 Ft (nettó: 145 590 Ft)

  • Könnyű videó állvány kit utazáshoz
  • Verhetetlen teljestímény a lehető legkönnyebb súllyal
  • Lenyűgöző felvételek a befree live fluid video fejjel
  • Az új M-lock zárral gyors és biztonságos a használata
  • Egyedi prémium design, 100% Made in Italy

Rendelésre

Cikkszám: MVKBFRTC-LIVE Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Manfrotto Befree Live Karbon szettje a leghordozhatóbb video kit, amit kifejezetten hobbi videósok és vloggerek számára fejlesztettek ki, akik utlta-könnyű súlyú kiemelkedő minőségű állványt keresnek. A kültéri videók készítése egyszerű és élvezetes lesz, hiszen ez a mis méretű állvány mindössze 1,38kg. A független tartalom alkotók így egy könnyű, ergonomikus utazó állvánnyal dolgozhatnak, amit könnyű magunkkal vinni, és ideális DSLR-hez, MILC géphez vagy kis kamerához.

Kompakt utazó állvány, ami befér akár a hátizsákba, akár a kézipoggyászba. Az egyedülálló összecsukási módnak köszönhetően a lábak teljesen a fej köré csukhatóak, így zárva mindössze 40 cm és így nagyon könnyen hordozható az állvány. Könnyű felső öntévényével a lábak még egyenetlen talajon is stabilak. Lábzárja a Manfrotto saját fejlesztésű M-lock zárja, mely egyetlen 90 fokos csavaró mozdulattal gyorsan és tökéletesen zár. A csavarós lábzár szerkezetnek köszönhetően az állvány használata gyors és könnyű, az M-lock zárnak nincsenek kiálló részei és tökéletesen a fej köré zárul, így a Befree Live bármilyen táskában elfér.

Az ergonomikus lábszög választót jobb és balkezes videósok is kényelmesen tudják használni, így a perspektíva váltás intuitív, nem vonja el a figyelmet a felvételről.
A karbon Befree Live lábai egymástól függetlenül 3 különböző szögben állíthatóak, így teljes szabadságot ad a kompzícióban és a kreatív ötletek megvalósításában.

A felső öntvény Easy Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális modelljei, a 190 & 055 állványok, amellyel kiegésztők rögzíthetőek az állványra és így a videók különlegessé, egyedivé tehetőek. Fényforrást vagy derítőlapot csatlakoztathatunk karok segítségével az állványhoz, így olyan extra hatásokat érhetünk el a kültéri felvételeken is, amit eddig csak plusz állvány segítségével tudtunk megoldani.

A Befree Live Karbon kis mérete ellenére mégsem kell kompromisszumot kötni a stabilitás vagy képminőség terén. A karbon szálas lábak csökkentik az állvány súlyat és egyben extra stabilitást adnak. A Befree Live Fluid Fej (MVH400AH) pedig nagyon sima mozgást garantál. A Fluid Drag rendszernek és a videó csúszó lapnak köszönhetően a kamera végig tökéletesen kiegyensúlyozott marad. A Befree Live Fluid Fej két intuitív on/off gombbal is rendelkezik, amelyek függetlenül zárják vagy nyitják a fej pan és tilt irányú mozgását.

Ez a könnyű karbon állvány ideálisan kombinálja a hordozhatóságot, stabilitást, könnyű súlyt és egyszerű kezelést. Aluminium verzióban is elérhető.

Súly 1380 g
Kollekció Befree Advanced
Anyaga karbonszál
Biztonságos Teherbírás 4 kg
Min Magasság 41 cm
Maximum Magasság 150 cm
Fej Típus Video/Fluid Fej
Láb Szekciók 4
Láb cső átmérője 11.2, 14.7, 18.2, 21.7 mm
Gyorskioldás Igen
Zárt Hossz 41 cm
Alap típusa Csésze
Felső Csatlakozás 1/4″ csavar, 3/8″ csavar
Alap Átmérő 40 mm
Akkumulátor Típusa 0
Vízszintező buborék 1
Hordtáska Tartozék Yes
Középoszlop
Szín fekete / ezüst
Easy Link Igen
Front Tilt -90°/+65°
Láb Típus Szimpla
Lábak Szöge 22°, 54°, 89°
Lábzár Típusa Twist Zár
Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 129 cm
Maximum Munka Hőmérséklet 60 C
Minimum Munka Hőmérséklet -30 C
Pan Bar tartozék Igen
Pan Drag
Panoramikus Fordulás 360
Cserelap Típusa 501PL
Tilt Drag
Felső Lap Átmérője 40 mm

preloader