... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 08:00 - 19:00
Keresés…
Fighter 300

Fighter 300

43 282 Ft (nettó: 34 080 Ft)

Fighter-300 vaku (300ws)

Rendelésre

Cikkszám: 300FIGHTERVAKUJAV Kategória: Címke:

Leírás

Masszív felépítésű, fém tokozású, pontosan szabályozható teljesítményű, BOWENS bajonettel szerelt, rendkívül megbízható, mégis könnyű stúdióvaku.

Hosszú éveken át tartó terhelésre tervezett, hosszú élettartamú munkaeszköz: Fém tokozása és masszív felépítése miatt nagy méretű és nagy súlyú fényformálókat is bátran alkalmazhatunk, stúdióvakunk vidáman elviseli a nagy terhelést is, anélkül, hogy a csatlakozója vagy a háza sérülne.

Minden stúdióvakunk rendelkezik fotocellás érzékelővel is, mely lehetővé teszi, hogy ha a vakuk “látják egymást”, automatikusan elvillanjanak, így általában elegendő egy kábeles vagy rádiós kioldót alkalmazni és a többi vaku a felvillanás érzékelésekor késedelem nélkül azonnal elvillannak.  (Speciális fényformálók alkalmazásakor, speciális világítási helyzetekben, amikor a vakuk fénye nem jut el egymáshoz több rádiós kioldó alkalmazása ajánlott!)

Stúdióvakunk teljes teljesítménytől 1/32-teljesítményig ( 5 blende átfogás) fokozatmentesen állítható.

Minden stúdióvaku rendelkezik modellfénnyel. A modellfény a villanőcső tengelyében helyezkedik el, így segítségével jól láthatóvá válik a fotós számára, hogy az elkészült képen hogyan fognak viselkedni a fények. A modellfény lehet propocionális: azaz követi fényerejével a vaku teljesítményét; lehet teljes: azaz mindíg maximális fényerő a vaku teljesítményétől függetlenül, illetve ki is kapcsolható. Természetesen a modellfény fényereje nem összemérhető a vaku teljesítményével, így gyakorlatilag nem szól bele a végső expozicióba!

A vaku színkroncsatlakozója 6.3mm ún. “nagy Jack” csatlakozó-hüvely. Ide csatlakozhat a dobozban lévő 5m hosszú kioldókábel, vagy az opcionálisan vásárolható rádiós kioldó vevő része.

A kioldás után, mikor a vaku újra munkára kész egy visszajelző sípolás hallható. Ez többek között segítség lehet a fotósnak, hogy hallhassa, hogy minden vaku exponált-e. Természetesen ez a hangjelzés kikapcsolható.

A vaku teste és így a komplett rendszer a fényformálóval együtt dönthető. Minden vakun található ernyőtartó foglalat is! Amennyiben ernyővel szeretné használni a stúdióvakut, egy alapreflektor megvásárlását is javasoljuk, így hatékonyabban tudjuk kihasználni a vakunk teljesítményét.

Specifikációk:

Model: Fighter 300
Teljesítmény: 300 Ws
Teljesítmény szabályzás: 1/32 – 1 fokozatmentesen állítható
Villanás utáni töltés idő: 0,8-1,5 másodper
Slave funkció: Van
Slave funkció érzékenysége: Külső fényhatások befolyásolják
Védelmi funkciók: Fém házas
Kioldási lehetőségek: Szinkron kábel, slave funkció, teszt gomb
Beállító izzó specifikáció: E27 – 100W soft
Hangjelzés: Van (Kikapcsolható)
Kulcsszám: GN46
Színhőmérséklet: 5500K +/- 200K
Méret: 30X21X13cm
Tömeg: 2,1kg
Bajonett típusa: Bowens kompatibilis

 

Doboz tartalmaz:
1 db 300Ws vaku – a vakucső beépítve
1 db 5m hálózati kábel
1 db 5m szinkronkábel
1 db E27 100W soft izzó

Ajánlott termékek:
stúdióernyő
alapreflektor
softbox, stripbox, octabox normál kivitel
softbox ernyőként nyitható Bowens bajonettel
ernyőbox
rádiós kioldószett
szettáska
stúdióállvány

preloader