... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
DJI Ronin-SC

DJI Ronin-SC

128 900 Ft (nettó: 101 496 Ft)

Nem rendelhető

Cikkszám: 31998 Kategória: Címke:

Leírás

A mindössze 1,1 kg súlyú, alumínium és magnézium ötvözetből készült új DJI Ronin-SC kedvező méretével és sokoldalúságával ideális partner minden mozgásban lévő filmkészítőnek.

Nagy kompatibilitás
A Ronin-SC a kamerák és objektívek széles skáláját támogatja, miközben megfelel a szigorú teljesítményszabályoknak. Szigorúan tesztelték, hogy a 2,0 kg-os teherbírást megőrizze, miközben továbbra is sima, mozifilmes felvételt készít. A blende és a fókusz intuitív és felhasználóbarát kezelőszervei a legtöbb fényképezőgép márka számára elérhetők.

Dinamikus stabilitás
Még az akciódús jelenetekben is, a Ronin-SC tökéletesen stabil képet készít. A sport mód javítja az egyes tengelyek érzékenységét, miközben továbbra is fenntartja a stabilizációt, ezáltal a Ronin-SC hatékonyabbá válik a gyors követésnél, hirtelen mozgásoknál és még a teljes irányváltásoknál is.

Akadálymentes roll kar
Az innovatív keret növeli a kamera hasznos teherét a roll tengely felett, miközben a kamera beépített kijelzőjét akadálymentessé teszi.

Korlátlan pan tengely
A pan tengely lehetővé teszi a folyamatos mozgást, lehetővé téve a kamerát ambiciózusabb felvételek készítéséhez. Az olyan lehetőségek, mint a végtelen 360 ° fordulat, lehetővé teszik a filmkészítők számára, hogy teljesen egyedi felvételeket érjenek el.

Minden részletre
A gombok és a kioldóelemek könnyen elérhetők minden alapvető kezelőszervhez. A meggyújtott akkumulátor markolat megkönnyíti a tartást és lehetővé teszi a pillanatok rögzítését a nap folyamán.

Automatizált szolgáltatások
A Ronin-SC egy sor fejlett rögzítési funkcióval rendelkezik:

 • Panoráma
  A sima, automatizált mozgásvezérlés páratlan minőségű és pontosságú panorámaképeket készíthet.
 • Timelapse
  Legyen az idő múlása a legfontosabb mesemondó eszköz, amely naplementeket és virágzó virágokat rögzít egy állandó keretben.
 • Motionlapse
  A sima gördülő mozgás vonzó elemet ad az időeltolódáshoz.
 • Mozgásvezérlés
  Hozzon létre egy kameramozgási utat, hogy megismételje a kívánt utat, amikor csak szüksége van rá.
 • ActiveTrack 3.0
  Az ActiveTrack technológia először érkezik meg a Ronin sorozatba. A kamera fölé felszerelt okostelefon, a Ronin alkalmazás és a Ronin-SC zökkenőmentesen működnek együtt, hogy mindenkor sima és pontos mozgást érjenek el.
 • Force Mobile
  A Ronin-SC bemutatja a Force Mobile alkalmazást, a Force Pro kamera mozgásvezérlő rendszerének alkalmazás alapú verzióját. Az okostelefon megdöntésével és elforgatásával a felhasználók ultra-alacsony késleltetéssel vezérelhetik a gimbalt.

Teherbírás: 2 kg

Üzemidő: 11 óra

Kompatibilitás

A gyártó folyamatosan frissíti a piacon levő eszközökkel való együttműködést, a lista ezen a weboldalon elérhető.

Csatlakozás: Bluetooth 5.0; USB-C

Mobil applikáció kompatibilitás: iOS 9 vagy újabb; Android 5.0 vagy újabb

%u5305%u88C5%u6E05%u53553_EN.jpg

 

preloader