... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Zhiyun Weebill S

Zhiyun Weebill S

148 199 Ft (nettó: 116 692 Ft)

  • 3 tengelyes motoros stabilizátor
  • Használható hagyományos függőleges vagy felfüggesztett helyzetben
  • Intuitív működés az OLED kijelzőnek köszönhetően
  • Kiegyenlítő rendszer 2.0 minden tengelyzárral
  • Intelligens adaptív vállkalibrálás
  • Az Arca Swiss és Manfrotto kompatibilis gyorskioldó lemez
  • Kompatibilis a TransMount Image Transfer modullal
  • Távirányító a videó megtekintéséhez
  • ZY Play mobilalkalmazás a ViaTouch 2.0 segítségével
  • Két Li-Ion elemnek köszönhetően akár 14 órás működés is lehetséges

Rendelésre

Cikkszám: CR110 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Hatékonyabb teljesítmény, kiváló kompatibilitás
A WEEBILL-S új motor egységekkel és egy továbbfejlesztett nagy pontosságú algoritmussal érkezik. Az olyan kombók, mint a Sony A7Ⅲ + FE 24-70mm F2.8 és a Canon 5D4 + EF 24-70mm F2.8, tökéletesen kiegyensúlyozhatók és stabilizálhatók a WEEBILL-S rendszeren, hogy remegés mentes filmes felvételeket készítsenek különböző forgatókönyvek mellett. A fényképezőgépet csak egyszerűen fel kell szerelni  a WEEBILL-S-re, és a WEEBILL-S automatikusan beállítja a motorok erejét, alkalmazkodva az Ön eszközéhez.

* A részletekért nézze meg a fényképezőgép kompatibilitási listáját.

 

feher_hatter3x6m_2
Rugalmasabb, mint valaha
A frissített 8. Instune algoritmus nagy érzékenységet biztosít és kiküszöböli a gyors mozgás által keltett remegést bármilyen környezetben. Nemcsak, hogy gyorsan beállíthatja az egyes tengelyek sebességét és különféle paramétereit közvetlenül a fogantyú tárcsa segítségével, de rugalmasabb vezérlést biztosít, mint valaha!
nevtelen
Kisebb, mint egy darab A4-es papír
A WEEBILL-S egyedülálló felépítése és minimalista kialakítása révén szuper kompakt, így kisebb mint egy A4-es papír. Az ergonómiailag tökéletesre tervezett hevederes módban a WEEBILL-S bárkinek biztosítja a kényelmes használatot.
nevtelen-2
Fejlett képátviteli modul
A vadonatúj TransMount képátviteli modul (nem alap tartozék) kompakt mérete miatt közvetlenül a gyors cserelap alá szerelhető. Az 1080P 30 kép / mp (100 méter távolság *) LUT, Pseudocolor, Focus csúcsok, Zebra Stripes stb.  (A Wi-Fi frekvenciasáv-különbségek, Japánban és Izraelben befolyásolhatják az okostelefon monitorként történő használatát.)
nevtelen-3
nevtelen4
A ViaTouch 2.0
A HD képátvitel mellett a ViaTouch 2.0 zökkenőmentesen összeköti az okostelefont, a kamerát és a gimbalt. Különböző kamerabeállítások valós időben módosíthatók, például a Sebesség követése, Rekesznyílás, ISO, Zársebesség stb. A valós idejű monitorozás és az intuitív vezérlés egy kézben.
* Szükséges a TransMount képátviteli modul.
nevtelen5
SmartFollow 2.0
A SmartFollow 2.0 mostantól lehetővé teszi a pontos tárgykövetést anélkül, hogy a telefont egy fényképezőgépre vagy statívra kelljen rakni. Egyszerűen jelölje ki a kívánt tárgyat a telefon képernyőjén, és hagyja, hogy a program és a kamera végezze el a többit.
* Szükséges a TransMount képátviteli modul.
nevtelen6
Sync Motion
A WEEBILL-S bemutatja a Sync Motion-t, az APP alapú mozgásérzékelő vezérlő rendszert. Képátviteli modullal kombinálva lehetővé teszi a valós idejű megfigyelést és a szinkron mozgásvezérlést, ugyanakkor magával ragadó FPV vezérlési élményt nyújt.
* A figyelési funkcióhoz TransMount képátviteli modul szükséges.
nevtelen7
Moduláris kialakítás
A TransMount képátviteli rendszer teljes készletével (adó + vevő) a WEEBILL-S professzionális monitor-megoldásokat kínál minden filmkészítőnek.
nevtelen8
nevtelen9
LiveStream bárhol
A TransMount Image Transmission Package egyidejűleg három eszközön támogatja a képátviteli kapcsolatot, akár okostelefonokkal, táblagépekkel, akár általános monitorokkal, a TransMount Image Transmission Package költségmegtakarító és rugalmas megoldást kínál az élő közvetítéshez bárhol és bármikor.
nevtelen10
Azonnali Gimbal beállítások
A teljes körű, intuitív OLED kijelző különféle beállítható paramétereket mutathat, például a motor erősségét, a sebességet, stb., Amelyek mindegyike közvetlenül a fogantyún keresztül vezérelhető anélkül, hogy az alkalmazásba kellene belépnie.
nevtelen11
Motor erősség beállítása
Állítsa be a motor erősségét a különböző súlyú eszközök jobb támasztására.
Hat kreatív felvételi móddal a WEEBILL-S végtelen lehetőségeket kínál a felvételkészítéshez.
– PF – monitorozás a forgástengelyen
– F – minden forgástengely ellenőrzése
– L – reteszelő mód, az összes tengely reteszelésével, 1 pontra összpontosítva
– POV – első személyű nézet
– VORTEX – 360 ° felvétel minden irányba a saját tengelye körül
– GO – azonnal felszabadítja az összes motor potenciálját, és alkalmazkodik a gyorsabb mozgásokhoz sportolás közben vagy lövöldözve egy mozgó autótól, motorkerékpártól stb.
Tartozékok
Három 1/4″-es menetes lyukkal a WEEBILL-S nagyszerű kompatibilitást kínál számos kiegészítővel, például TransMount gyorsbeállítási készletekkel, monopoddal, szervó zoom / fókuszmotorokkal, képátviteli rendszerrel és még sok mással. Fedezze fel a WEEBILL-S korlátlan lehetőségeit!
nevtelen12

preloader