... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Sony FX6 kameraváz (ILMEFX6VDI.EU)

Sony FX6 kameraváz (ILMEFX6VDI.EU)

2 630 000 Ft (nettó: 2 070 866 Ft)

  • 15+ stop széles dinamikatartomány,
  • 4K 120p, változó ND szűrő, LUT bemenet
  • Gyors hibrid autofókusz, valós idejű Eye AF,
  • Érintéskövető autofókusz, testreszabható autofókusz érzékenység,
  • Kiváló mobilitás, megbízhatóság és bővíthetőség
  • 16 bites RAW kimenet, 12G SDI, HDMI, USB-C, WiFi, LANC, 2x XLR, Mi-Shoe, E mount

Rendelésre

Cikkszám: ILMEFX6VDI.EU Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Sony FX6 filmes kifejezőerőt biztosít a jövő profi filmeseinek és szabadúszóinak. Könnyű és moduláris vázával zökkenőmentesen alkalmazkodik az Ön forgatási stílusához anélkül, hogy a videóminőség terén kompromisszumot kötne.

A 10,2 MP-es Exmor R CMOS-érzékelőnek és az új Bionz XR processzornak köszönhetően kiváló 4K teljes képkocka minőséget rögzít akár 120p felbontásban, minimális rolling shutterrel, kiváló gyenge fényviszonyok mellett (akár 409 800 ISO) és széles dinamikatartományban. Az S-LOG3 és az S-CINETONE képprofilok beépítésével több felvételi kifejezést tesz lehetővé, meghatározva a Sony Cinema vonalú fényképezőgépek új korszakát.

A Sony FX6 nagyobb szabadságot biztosít a videókészítéshez is a gyors és pontos autofókusz-technológiával, beleértve a valós idejű szem-autofókuszt, a valós idejű érintéskövetést és a testre szabható autofókusz-követési érzékenységet. Egyedülálló, változtatható ND-szűrővel is rendelkezik a filmes megjelenés fenntartásához és a változó fénykörnyezethez a kreatívabb kifejezésmód érdekében.

A Sony FX6 kis formai tényezőjén felül levehető intelligens fogantyúval és nagy felbontású LCD-képernyővel, hőelvezető rendszerrel rendelkezik a hosszú felvételi órákhoz és hosszú akkumulátor-üzemidővel, ami személyre szabottá és stresszmentessé teszi a professzionális felhasználók számára. A Sony Cinema line FX6-ot a filmes kifejezésmódok jövőjéhez tervezték.

További információk

MÁRKA

preloader