... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
JOBY GorillaPod Mobile Vlogging Kit

JOBY GorillaPod Mobile Vlogging Kit

79 899 Ft (nettó: 62 913 Ft)

Kezdő készlet a influencerek számára
Okostelefonokhoz ideális szett mikrofonnal és lámpával a tökéletes mobil tartalom létrehozásához

  • Könnyű & hordozható – mobilos tartalom alkotóknak tervezve
  • Rugalmas – Gorilla Pod és mobil Rig: Tekerd rá, ragadd meg, állítsd fel!
  • Tiszta hang – Telefonnal/kamerával kompatibilis Wavo mobil mikrofonnal
  • Hibátlan fény – Tökéletes bőrszín Beamo Mini LED segítségével
  • Testre szabható – Kombináld kedved szerint a részeit, hogy a felvételhez leginkább illő szettet használhasd.

Rendelésre

Cikkszám: JB01645-BWW Kategóriák: , Címke:

Leírás

Légy influencer!

Egy szett, ami mindent tud és mindenhova veled megy – kifejezetten influencerek számára összeállított a GorillaPod Mobile Vlogging Kit. Tökéletes a YouTuberek, Instagrammerek, TikTokerek számára. A GorillaPod Mobile Vlogging Kittel egy saját Rig-et állítasz össze, melynek valóban látható lesz a hatása a végeredményben.  Kifejezetten a legújabb iPhone- vagy Android -telefonok tulajdonosainak készült. <strong>. Minden megtalálsz a dobozban, amire csak szükséged lehet. </strong>. <br> <br>

Ez a mega készlet <strong> három szuper JOBY terméket tartalmaz: a GorillaPod Mobile Rig -et, a Beamo Mini LED -et és a Wavo Mobile mikrofont </strong>. Már csak a Te kreatív ötleted hiányzik belőle! Ezel a hordozható kittel könnyen megtarthatod a telefont számtalan kreatív módon, erős fényt és éles hangfelvételt biztosít a tökéletes vlogginghoz.

A GripTight PRO 2 telefon tartóval függőlegesen és vízszintesen is tarthatod a telefont, a GorillaPod alap pedig lehetővé teszi, hogy markolatként megragadd, vagy bármire rátekerd vagy felállítsd a rugalmas állványt. A hibátlan bőrszínről a színpontos, szabályozható Beamo Mini LED -es lámpa gondoskodik, amely Bluetooth vezérelhető.

Bátran alkoss és szórakozz! Minden nap válaszd ki a szett aznapi kedvenc elemeit és kombináld őket bártan: pl ha leveszed a GripTight PRO 2 telefontartót használhatsz egy kisebb tükör nélküli kamerát ugyanazon a GorillaPod állványon.

A mobiltelefonokhoz (TRRS) és a fényképezőgépekhez (TRS) való audio kábel és az Apple MFI által minősített lighting csatlakozó is a szett része. Ez a  tökéletes megoldás minden influencer számára

Technikai tulajdonságok

Tömeg 0.54 kg
Méretek 33 × 12 × 8 cm
Felső csatlakozás 1/4”, telefon tartó

preloader