... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
JOBY Beamo Mini LED

JOBY Beamo Mini LED

23 899 Ft (nettó: 18 818 Ft)

  • LED lámpa, mellyel tökéletes formádat hozhatod
  • A mozgásban lévő tartalom alkotóknak tervezve, akik professzionális megjelenést várnak el.
  • Szuper kicsi és könnyen hordozható LED lámpa
  • Természetes bőrszínt érsz el vele
  • Mágneses hátsó résszel rendelkezik
  • Sokoldalú, vízálló, erős konstrukció: ideális outdoor kalandokhoz
  • Egyedülálló kettős vakupapucs csatlakozása van, így rátehetsz egyéb kiegészítőt

Rendelésre

Cikkszám: JB01578-BWW Kategóriák: , Címke:

Leírás

Legyen fény!
Ez a telefonokhoz tervezett LED lámpa pro szintű fényt ad minden helyzetben, így új szinte emelheted velük videóidat. A Beamo szuper kicsi és mindennek ellenáll, így nagyon család barát és bevetheted mindenféle kalandban. Még a víz alá is magaddal viheted, akár 30m mélységbe. Készíthetsz szelfit, ahogy az esőben énekelsz, felfedezheted vele a víz alatti világot, vagy bedobhatod a következő medencés bulin – minden szuperül meg lesz világítva. Ez a kis fény meglepően erős, 1000 lument bocsát ki. De ha nem akarod teljes kakaón használni, nem kell. Leveheted a fényerejét – akár folytonosan, akár az 5 lépcsős gombbal, hogy megtaláld az ideális fényerőt. Esti felvételek bevilágításához, sötét helyzetekhez tökéletes. Ha tesztelni akarod a határaidat, játssz a strobo funkcióval. A villanós stroboszkóp fény party hangulatot ad, vicces videók érhetőek el vele.

A Beamo Mini hátsó része mágneses, így vedd elő a kreativitásodat, rögzítsd korlátra, hűtőre bármire, ami kéznél van, hogy a kezeid szabadon maradjanak a videózáshoz és fotózáshoz.

Egy kis technika: a Beamo 5100 K színhőmérsékletű fényt bocsát ki. Mit jelent ez számodra? Ha a Beamo-t a mellékelt diffúzerrel használod, akkor szép természetes bőrszínt kapsz, mintha csak napfényben készítetted volna a felvételt. A Beamo olyan, mintha egy kis napfénnyel a zsebedben járkálnál.

Turbózd fel a felszerelésedet. A Beamo két vakukpapucs csatlakozással rendelkezik, így bármilyen kiegészítőre rácsúsztatható. Tehetsz rá még egy Beamot ha nagyobb fényerőre van szükséged, vagy egy mikrofont. Az univerzális tripod csatlakozással a kedvenc GorillaPododra is felteheted (vagy bármilyen más állványra).

Okos Beamo, jó Beamo: Könnyen vezérelheted Bluetooth-szal is a myJOBY app-on át ( iOS és Android). Beállíthatod a fényerőt, elmentheted és újra előhívhatod a kedvenc beállításaidat, és akár több Beamot is vezérelhetsz egyszerre. A myJOBY app-pal elérheted a tökéletes fényt távolról is.

A Beamo 40 percig működik 100% teljesítményen, és több mint 100 percig 50%-on (ami pl ideális fényerő a vlog-hoz) Töltheted vezeték nélkül és USB kábellel is.

preloader