... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
NANLITE PavoTube T8-7X LED fénycső (beépített akku)

NANLITE PavoTube T8-7X LED fénycső (beépített akku)

44 900 Ft (nettó: 35 354 Ft)

  • 2700-7500K színhőmérséklet
  • 96/97 CRI/TLCI
  • Színárnyalat és telítettség szabályozása
  • Zöld / Magenta korrekció
  • Testreszabható világítás és pixel effektusok
  • 0-100% teljesÍtményszabályozás
  • Analóg, DMX és Bluetooth vezérlés
  • 1/4″-20 rögzítés vagy fogantyú
  • Beépített 3,7 V, 2200 mAh Li-Ion akkumulátor
  • Beépített akkumulátor, USB Type-C DC bemenet, vezetékes vezérlő

Raktáron

Cikkszám: 15-2024-1kit Kategóriák: , Címke:

Leírás

Nanlite PavoTube T8-7X áttekintés
A Nanlite PavoTube T8-7X RGBWW LED pixel cső egy 3″-es RGBWW LED pixelcső kompakt, 1,5″ átmérőjű testtel, beépített lítium-ion akkumulátorral és minden olyan kulcsfontosságú tulajdonsággal, amelyek ideálissá teszik a Nanlite LED- csöveket videó produkciók és fotózások. A T8-7X kreatív elfoglaltságokra készült, a fényfestéstől a fotózásig, a videókészítéshez vázba épített világításig. A lámpa ugyanazokat a testreszabható animált pixeleffektusokat tartalmazza, mint a PavoTube II X-Series LED-csövekben .Ez a könnyű, könnyen használható cső beépített 1/4″-20-as aljzatával többféleképpen kézben tartható vagy felszerelhető. Beépített Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így teljesen vezeték nélkül vezérelhető az ingyenes NANLINK mobilalkalmazással, vagy csatlakoztathatja DMX hálózathoz a kibővített vezérlési lehetőségek érdekében.

Vékony, kényelmes forma
A T8-7X akár 50%-kal vékonyabb, mint a hasonló LED-csöves lámpák, így könnyebben elfér a szűk helyeken. A vékonyabb kialakítás ellenére továbbra is ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyek a PavoTubes-t kívánatossá teszik: 96-os CRI és 97-es pontosságú TLCI, kétszínű CCT, RGB, fényerő és effektusok.

Testreszabható pixel effektusok
Ugyanazt a 15 praktikus speciális fényeffektust és 10 pixel alapú fényeffektust tartalmazza, amelyek a csúcskategóriás PavoTube II X-sorozatban találhatók, mint például a szivárvány és a vezetés, amelyek utánozzák a járművekben elhaladó fényeket. Testreszabhatja és mentheti az előre beállított értékeket az ingyenes NANLINK alkalmazásban.

Fogantyús vagy állványos rögzítés
Az integrált fogantyúnak és a 1/4″-20-as foglalatnak köszönhetően a T8-7X háromlábú állványra és egyéb felszerelésekre rögzíthető, vagy egy külön kapható LSFL padlóállványt vagy egy szemcsavart rögzíthet. döntse meg a sugárkibocsátást, amikor a padlón van anélkül, hogy elgurulna.
Könnyen használható, Bluetooth és DMX kompatibilis
A T8-7X 3 analóg vezérlőgombbal rendelkezik a könnyű használat érdekében. Az ingyenes NANLINK alkalmazás is könnyen használható, és sokkal mélyebb vezérlést biztosít. A külön megvásárolható USB-C-DMX-kábel teljes DMX-vezérlést biztosít XLR-en keresztül.

Energiaellátási lehetőségek:

A beépített 3,7 VDC, 2200 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátor 100%-os fényerő mellett egy órát, 20%-os fényerő mellett 3,5 órát bír ki. Az USB-C port lehetővé teszi a külső akkumulátorok használatát. A külön megvásárolható Nanlite vezérlőbank extra akkumulátort, valamint több vezérlőgombot és LCD-kijelzőt biztosít a jobb vezérlés érdekében.

Csomag tartalma:
Nanlite PavoTube T8-7X RGBWW LED Pixel Tube
USB Type-C kábel

preloader