... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 08:00 - 19:00
Keresés…
NANLITE Forza 60C RGBLAC led lámpa

NANLITE Forza 60C RGBLAC led lámpa

347 900 Ft (nettó: 273 937 Ft)

Raktáron

Cikkszám: FORZA60C Kategória: Címke:

Leírás

Funkciók

HSI mód – Az árnyalat, a telítettség és az intenzitás gyors és közvetlen beállítása az RGB-n kívüli színek telítettségének növelésével. Támogatja a fedélzeti, APP és DMX vezérlőket.

RGBW mód – Független RGBW vezérlés 4 külön csatornában, hogy csillagászati ​​mennyiségben választható színek. Támogatja az APP (2554) és a DMX (655354) vezérlőket.

XY mód – A kívánt szín pontos rögzítéséhez adja meg az XY koordinátákat közvetlenül a CIE1931 színterek kijelölt színtartományán belül. Támogatja az APP és a DMX (655352) vezérlőket.

Gel Mode (még nem elérhető) – A Gel Mode a jövőben szerepelni fog, hogy gyorsan felidézze a gyakori géleket.

Efektek – 15 beépített praktikus effektus is található: ezek közül választhat: Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash, CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco , Rossz izzó, tűzijáték, robbanás és hegesztés

 

Színtartomány

A Nanlite Forza 60C RGBLAC LED Spot Monolight Kit egy könnyű  és kompakt RGBLAC monolight stílusú LED lámpát tartalmaz. Hat színkeverési technológiával rendelkezik, amely mész-, borostyán- és ciánkék LED-chipeket tartalmaz, így rendkívül pontos, napfény-kiegyensúlyozott 5600K fényt állít elő. Az 1800-20 000K közötti ultraszéles CCT-tartomány rendkívül gazdag és telített színkimenetet biztosít. 15 testreszabható színeffektussal rendelkezik, és távolról is vezérelhető a NANLINK mobilalkalmazással iOS vagy Android rendszerhez. Ultrakompakt formája és élénk színkimenete ideális világítási megoldássá teszi a gyártás minden szintjéhez, beleértve a professzionális filmeket és televíziózást, független filmeket, dokumentumfilmeket, zenei videókat, házon belüli tartalmakat és mindenféle távoli helyszíni munkát.

A Forza 60C készen áll a stúdióban való munkavégzésre szabványos AC aljzatba csatlakoztatva, vagy a helyszínen, NP-F vagy V-bajonett akkumulátorokkal. A készlet tartalmaz egy Bowens-mount adaptert, így a rendelkezésre álló fénymódosítók széles választékát használhatja. Az akkumulátor fogantyúja kettős rögzítéssel rendelkezik az NP-F típusú akkumulátorokhoz, így kézi, lekapcsolt világítást kaphat az események kellős közepén. A készlethez tartozik egy masszív, párnázott hordtáska a könnyű hordozhatóság érdekében, így komplett világítási megoldás.

Több szín mód

A vörös, zöld, kék, lime, borostyánsárga és cián LED chipek rendkívül pontos és telített fényt bocsátanak ki. A LED-gyöngysor kibővített színmódokat kínál, beleértve a HSI-t, az RGBW-t, az XY-t és a Gel-t.

Nagy színpontosság

96-os átlagos CRI-vel, 95-ös átlagos TLCI-vel, 95-ös TM-30 Rf-vel és 100-as TM-30 Rg-vel a felvételek és a képek mindig színpontosak lesznek.

15 beépített színeffektus

15 beépített effektus könnyen testreszabható, és előre beállított értékként menthető a NANLINK alkalmazásban. Az effektusok közé tartozik a színárnyalat hurok, CCT hurok, INT hurok, CCT vaku, HUE villanás, CCT impulzus, színárnyalat impulzus, vihar, rendőrautó, TV, paparazzik, gyertya/tűz, diszkó, rossz izzó, tűzijáték, robbanás és hegesztés.

Bluetooth, 2.4G és DMX távvezérlés

Módosítsa a beállításokat a fej hátulján található analóg vezérlőgombokkal és LCD-képernyővel, vagy a NANLINK mobilalkalmazással iOS és Android rendszerhez. Az alkalmazás színegyeztetési és XY színtér beállítási funkciókat és egyebeket biztosít. Ezenkívül a 2.4G a külön megvásárolható WS-TB-1 adódobozon keresztül is vezérlést biztosít a bonyolultabb beállításokhoz, vagy olyan hardveres távirányítókkal, mint a NANLINK WS-RC-C2. A DMX/RDM vezérlés haladó felhasználók számára is támogatott.

Bowens rögzítési adapter

Az adapter lehetővé teszi Bowens-mount módosítók rögzítését a szinte korlátlan fényformálási lehetőségekhez. Az adapter tartalmaz egy esernyőtartót és egy állvány adaptert.

NP-F akkumulátor markolat

A mellékelt akkumulátorfogantyúban két NP-F akkumulátor rögzítése, LED-es akkumulátor-élettartam-kijelző és állványtartó található. A 60C V-bajonettes elemekkel is üzemeltethető, ha külön megvásárolható D-Tap kábellel használják.

Többfeszültségű váltakozó áramú működés

A mellékelt AC adapter 100-240 VAC feszültségtartományban működik, így a világ bármely pontján használható.

Kompakt és csendes

A kompakt monolight 8,8 x 4,3 x 3,4″ méretű, könnyen elhelyezhető és szállítható. Rendkívül csendes ventilátora nem zavarja a hangfelvételt.

Adatok


 

 

 

További információk

Szállítási határidő

preloader