Telefon: +36-70-366-7362 | E-mail: info@photoking.hu | Üzlet: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 4-6. | Nyitvatartás: H-P: 10-18 óra

RODE IXY LIGHTNING SZTEREÓ MIKROFON IPHONE KÉSZÜLÉKEKHEZ

RODE IXY LIGHTNING SZTEREÓ MIKROFON IPHONE KÉSZÜLÉKEKHEZ

55 500 Ft (nettó: 43 701 Ft)

Rode iXY Lightning sztereó mikrofon a világ első 24bit/96kHz felbontású kompakt mikrofonja, lightning csatlakozós iPhone készülékekhez! 

Ajánljuk zenei felvételekre, riport készítésre, hangalámondásra, podcast és prezentációs célokra, tanulmányi előadások rögzítésére, valamint kamerára rögzítve broadcast célokra.

Cikkszám: RODEIXYTHUNDER - Kérdése van? Keressen minket

Kategóriák: , .

Ha minőségről, kompakt és design-os kivitelről, valamint hosszú élettartamról beszélünk, akkor a RODE iXY Lightning az igazi választás iPhone készülékekhez.

Az iXY Lightning 24bit/96kHz* HD felvételi minőséget biztosít a felső kategóriás A/D konverterének köszönhetően, hangja pedig annyira tiszta, gazdag és pontos, hogy stúdió körülmények között is bőven megállja a helyét. Ez nem is csoda hiszen a mikrofon a már jól ismert csúcsminőségű RODE technológiát hordozza magában, kapszuláit a méltán nagy sikerű NT4, NT5 és NT55 mikrofonoktól örökölte.

Kapszuláinak elhelyezkedése fix 90°-os XY elrendezésű, így minden esetben ugyanazt a sztereó hangképet képzi le, mint ami már az NT4-es stúdió mikrofon esetében is tapasztalható volt. Ez a technika rendkívül élethű, immerzív hatású és részletes felvételeket eredményez.

A mikrofon rendkívül sok oldalú, nyugodt szívvel ajánljuk stúdió minőségű zenei felvételek készítéséhez, interjúkhoz rádiós és TV-s riportereknek és újságíróknak, de hasznos eszköz filmes hangmérnökök és sound designer-ek kezében valamit előadások rögzítésére.

A mikrofonhoz egy kemény tokot és egy szélfogó szivacsot is szállít a RODE. A szélfogó szivacs kitűnő kellék ha terepen, kiszámíthatatlan időjárási viszonyok között dolgozunk a mikrofonnal. A kemény tok pedig – amellett, hogy kedvenc csecsebecséink közé fog tartozni azonnal – megvédi azt, segítségével gyakorlatilag bárhol, bármikor biztonságban magunknál tudhatjuk az iXY Lightning mikrofont.

RODE iXY Lightning a következő Apple termékekkel kompatibilis:
iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6 és iPhone 6plus.

Az iPhone 6-al történő használathoz el kell távolítani az iXY Lightning belső, gumiból készült távtartóját, külön adapterre nincsen szükség!

*A 24bit/96kHz felbontású rögzítéshez a RODE Rec vagy a RODE Rec LE applikáció letöltése szükséges.