... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Samyang AF 35-150mm F2-2.8 Sony FE

Samyang AF 35-150mm F2-2.8 Sony FE

A Samyang Optics prémium minőségű objektívek széles választékát kínálja fényképezéshez és videózáshoz Sony, Fuji, Canon és Nikon márkákhoz.

SAMYANG AF 35-150MM F2-2.8 SONY FE WITH LENS STATION FOC

A Samyang továbbra is sokoldalú és dinamikus zoomokat fejleszt a Sony E-bajonetthez. Korábban már kiadták a népszerű 24-70mm F2.8-as típust, amely nagyszerű optikai teljesítménye miatt nagy tetszést aratott. Ma egy még erősebb és dinamikusabb zoomot mutatnak be – az új AF 35-150mm F2-2.8 FE-t. Az új objektív nagyszerű, mindenre alkalmas, fotózásra és videózásra egyaránt alkalmas. Ez a dinamikus gyújtótávolság a fotózási forgatókönyvek széles skáláját lefedi, a portréktól az utazásokig, az utcától a tájképekig.

Az új objektív maximális rekesznyílása a legszélesebb tartományban F2, a teleobjektív végén pedig F2,8, és az öt legnépszerűbb gyújtótávolságot, a 35, 50, 85, 135 és 150 mm-t fedi le. A 18 csoportban 21 elemből álló optikai lencsekonstrukcióval, amely 2 ASP, 1 HB, 3 H-ASP és 6 ED elem kombinációjából áll, az objektív kiváló optikai teljesítményt nyújt a teljes zoomtartományban.

Az UMC (Ultra Multi-Coating) technológiát alkalmazzák az objektíveken a tükröződés és a szellemképek minimalizálása érdekében, ami segít a természetes és tiszta képek előállításában. A nagy rekesznyílás hatékonyan segít elválasztani a témát a háttértől, a 9 rekeszlapát pedig sima és vonzó bokeh-t eredményez.

Az objektív lineáris léptetőmotorja (STM) gyors és rendkívül érzékeny, így mind a fotósoknak, mind a videósoknak megfelel. Kiváló fókuszkövetést és sima átmeneteket biztosít. Videók készítésekor az AF sebessége óvatosabban állítható, hogy utánozza a moziobjektívek fókuszbeállítását. Lineáris MF-re váltáskor a fókuszvezérlés a fókuszgyűrű nyomatékát a lehető legjobban a kézi fókuszáláshoz igazítja. Az objektív digitális parfokális kialakítású, videózásra specializálódott. Miután MF módban a témára fókuszált, az élességállítás nem igényel újbóli beállítást, még zoomoláskor sem. Ez lehetővé teszi a filmkészítők számára a forgatási idő csökkentését, valamint a pontos és stabil felvételkészítést.

A Samyangnak azt is sikerült elérnie, hogy a fókuszlégzés minimálisra csökkenjen.

Az objektív teljesen időjárásálló, és az objektív 12 területén időjárásszigetelést fogadtak el, hogy megakadályozzák a por, a könnyű eső és a hó okozta sérüléseket vagy szennyeződéseket.

Az objektív oldalán található egyedi kapcsolók és gombok lehetővé teszik a felhasználó számára az objektív teljes körű vezérlését. A felhasználók három egyéni kapcsolón keresztül változtathatják meg az általuk preferált funkciókat.

A kapcsolókkal a felhasználó megváltoztathatja az olyan funkciókat, mint például a fókuszmentés, a dolly shot, a rekeszgyűrű és még sok más. A Samyang objektívállomással a jövőben további funkciókat lehet hozzáadni.

A MOD (minimális tárgytávolság) mindössze 0,33 méter. Az objektív gyors rekesznyílásával kombinálva egyedülálló perspektívát eredményez a témához közel, gyönyörűen elmosódott háttérrel.

Főbb specifikációk

Nagyszerű optikai teljesítmény
Lefedi a legnépszerűbb gyújtótávolságokat
Számos, videókészítéshez tervezett funkció
Gyors AF
Nagyszerű makró felvételek készítéséhez, a MOD mindössze 0,33m
Időjárásálló
Funkciókat lehet hozzáadni

preloader