... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
JOBY Wavo™ Mobile mikrofon

JOBY Wavo™ Mobile mikrofon

16 899 Ft (nettó: 13 306 Ft)

Hordozható kamerára tehető mikrofon mobilos tartalom-alkotók számára

Intuitív beállítás, tiszta hangzást biztosít bárhol

  • Könnyű mikrofon, mely ideális okostelefonhoz és MILC kamerához
  • Gyors és egyszerű setup
  • A Rycote rezgéscsillapító mikrofonfogó markolat elnyeli a mozgásokat a tiszta hangzás érdekében
  • Dead cat és okostelefonhoz és fényképezőgéphez való kábelek a szett tartozékai
  • Vakupapucs csatlakozás biztonsági zárral

Rendelésre

Cikkszám: JB01643-BWW Kategóriák: , Címke:

Leírás

Hallasd a hangod!
Az okostelefonnal videózók igényeit szem előtt tartva fejlesztették ki a Wavo Mobile mikrofont, mellyel új szintre léphetsz a történeteid elmesélésében.

Legyünk reálisak. Okostelefonunk beépített mikrofonja nem a legjobb. Ezért hozta létre a JOBY a Wavo Mobile -t. Ez a könnyű, kamerára tehető mikrofon anélkül javítja a hangminőséget, hogy elnehezítené a szettünket. Használata rendkívül egyszerű – csak csatlakoztasd a két mellékelt kábel egyikét (TRS fényképezőgéphez vagy TRRS okostelefonhoz), és kész is! Ráadásul nem igényel akkumulátort… tehát egész nap tolhatod megállás nélkül.

Ha zajos környezetbe kerülsz, a Wavo Mobile elemében érzi magát. A kardioid polaritásnak köszönhetően a Wavo Mobile mikrofon csak a Te hangodat veszi fel, és lecsillapítja a más irányokból érkező hangokat. Tehát, akár emberek tömegeivel, hangos autókkal, vagy csapkodó hullámokkal legyen is dolgod, ez a mikrofon élesé és tisztává teszi a hangod.

Szeretnéd megismerni a mikrofon titkos fegyverét? Ez a Rycote Lyre® technológia, mely kiváló rezgéscsillapítást biztosít. Ez azt jelenti, hogy tudsz járni, futni, ugrani vagy pörögni, és a Wavo nem rögzíti a mozgásod által okozott hangot.

A Wavo Mobile egy deadcat borítást is tartalmaz. A Wavo ™ Mobile Windjammer® nagymértékben csökkenti a szél, a ventilátorok vagy szellőzőnyílások által okozott nem kívánt zajt.

A Wavo Mobile-t a rögzítéséhez csak csúsztassuk a vakupapucsba és forgassuk el az óramutató járásával megegyező irányba, amíg szilárdstabilan rögzül. Ezután  hangszálak bemelegítését követően már kezdődhet is a felvétel!

A sokoldalúság és gyorsaság érdekében a JOBY két különböző típusú adaptert is kínál, amelyek kombinálhatók a Wavo mikrofonokkal. Abban az esetben, ha a Wavo Mobile-t laptoppal akarjuk használni, külön Wavo USB adapter áll rendelkezésre, amely a plug-and-play megoldásnak köszönhetően könnyedén lehetővé teszi a mikrofon és a TRS fejhallgató csatlakoztatását közvetlenül a számítógépéhez vagy laptophoz.

A Wavo 3,5 mm-es kábelosztóval valós időben hallgathatod a hangkimenetet bármilyen választott fejhallgatódon keresztül külön hangszóró nélkül. (külön megvásárolható).

 

Technikai tulajdonságok

Tömeg 0.07 kg
Méretek 8.1 × 2.2 × 2.2 cm
Frekvencia Válasz (Mhz) 35-18KHz
Csatlakozás 3.5mm TRS és TRRS csatlakozás
Szett tartalma Mikrofon, rezgés csillapító tartó, Szélfogó, TRS kábel, TRRS Kábel, tok
Típus Electret Condenser
Érzékenység -31
Rögzítés 1/4″-20 állvány csatlakozás és vakupapucs
Polaritás mintázat Cardioid
Jel-zaj viszony (DB SPL) 76 m
Anyaga Aluminium, ABS Plastic, Hytrel®, Polyurethane

preloader