... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Manfrotto Street Tech Organizer

Manfrotto Street Tech Organizer

13 899 Ft (nettó: 10 944 Ft)

  • Tartozékok tárolására; minden hozzáférhető és rendezett marad
  • Tökéletes vlogging kit tárolására
  • Ideális utazáshoz és mindennapi használatra
  • Kivehető belső panel, több rugalmas hurokkal
  • 4 belső és 1 külső zseb a kisebb tárgyak elkülönítésére

Raktáron

Cikkszám: MB MS2-TO Kategóriák: , Címke:

Leírás

– SÚLY 0.2 kg
– BELSŐ MÉRETE 23 x 7 x 11 cm
– KÜLSŐ MÉRETE 26 x 7 x 13 cm
– SZÍN Sötét zöld
– TÉRFOGATA 2 L
– ANYAGA műszálas szövet

A Manfrotto Street Tech Organizer segít abban, hogy az összes elektronikát és tartozékot egy tokban elrendezhessünk. A kábelek, adapterek, töltők, merevlemezek, akkumulátorok, fejhallgatók mind megtalálják a helyüket. Ez lehet a tökéletes megoldás a vlogging szett tárolására is , például mikrofon, kicsi LED-fény, lav-mikrofon stb. számára

A Tech Organizer tágas fő résszel rendelkezik, 4 belső oldalsó zsebbel és egy belső kivehető panellel, több rugalmas hurokkal a különböző típusú kábelek rendszerezésére és tárolására. Ez a panel levehető, így könnyen elrendezheted az összes kábelt. A segítségével mindig minden látható és kéznél van.

Ezen kívül két külső oldalsó fogantyúja is van, hogy könnyű legyen megragadni. , és egy külső hátsó zsebbel felszerelt az olyan tárgyakhoz, amelyeket mindig kéznél szeretnél tartani.

A Street Tech Organizer tökéletes utazáshoz vagy mindennapi használatra. A Street Tech Organizer kiegészítő táskaként használható pl a repülőgépen : alap utazó szettünket csomagolhatjuk ebbe, például fejhallgatót, töltőkábeleket, útlevelet, okostelefont és esetleg harapnivalót.

További információk

MÁRKA

preloader