... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Manfrotto Pro Light Cinematic Expand video hátizsák Camcorderhez MB PL-CB-EX

Manfrotto Pro Light Cinematic Expand video hátizsák Camcorderhez MB PL-CB-EX

139 899 Ft (nettó: 110 157 Ft)

  • Kibővíthető első rész a moduláris, fogantyúval felszerelt camcorderhez
  • Ütődés elnyelő rugalmas elosztó rendszer a védelemért
  • Erős, könnyű konstrukció hosszú utakra tervezve
  • Elrejthető pánt a video rig-ek és támasztékok számára
  • Kézre álló oldalsó hozzáférés a gyors objektív cseréhez

Rendelésre

Cikkszám: MB PL-CB-EX Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Manfrotto Pro Light Cinematic Expand videós hátizsák egy professzionális videós táska, amelyet az egyedül dolgozó one-man-band és run&gun videósoknak terveztek, akiknek minden szükséges eszközt egyedül kell magukkal vinniük egyetlen táskában. Ez a táska moduláris camcorderhez tervezett felszerelt 70-200/2.8 optikával és max 10 további objektívvel, video kiegésztővel vagy gépvázzal. A Camera Protection System elosztói optimális védelmet adnak a felszerelének.. Kiegészítője a checkpoint-barát laptop zseb, melybe 17″-es eszköz fér el.

. A bővíthető első résznek köszönhetően a táska még angyobbá alakítható, így elfér benne egy camcorder felszerelt fogantyúval. Egyetlen mozdulattal akakítható át a táska nagyobbá, ha a munkához erre van szükségünk. Viszont ha utazáskor kisebb méretet szeretnénk elérni, az első panel kisebbé alakítható, így a táska megfelel a kézipoggyász méreteinek. A külső oldali hozzáférésnek köszönhetően könnyű az objektívek cseréje. A NeverLose szíjjal a videó felszerelésünkhöz passzoló támasztékot rögzíthetjük. A pántok, a vállheveder és a deréköv teljes mértékben állítható a leginkább kényelmes, testre szabott illeszkedés érdekében. Víztaszító Rip-Stop nylonból/poliészterből készült, az ITW Nexus csatoknak és a Duraflex kiegészítőknek köszönhetően a táska ultra könnyű, és mégis elég erős ahhoz, hogy nagy mennyiségű felszerelést is megvédjen hosszú távon. Külső cipzáras zsebében és rugalmas tokjában kiegészítőket, vizes palackot tarthatunk. A hátizsák DuoFace nap / esővédővel van ellátva, hogy megóvja a táskát a szélsőséges időjárástól és visszaverje a napfényt, így hűvösen és szárazon tartja a felszerelést.

Súly 26000 g
Kollekció Pro Light
Felszerelés Típusa DSLR, Világítás, Pro DSLR, Állvány, Videókamera
Állvány csatlakozó Igen
Tároló személyes tárgyaknak Nem
Szín fekete
Anyaga nylon, hasadásmentes anyag, műszálas szövet
Külső Magasság 59 cm
Külső Hossz 36.5 cm
Külső Szélesség 23 cm
Fő belső rekesz magasság 52 cm
Fő belső rekesz hosszúság 33 cm
Fő belső rekesz szélesség 215 cm
Laptop Rekesz Magasság 49 cm
Laptop Rekesz Hossz 33 cm
Laptop Rekesz Szélesség 3.5 cm
Táska Típusa Backpack
Kamera Betét Magasság 52 cm
Kamera Betét Hossz 25 cm
Kamera Betét Szélesség 20 cm
Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

UV Védelem

Az esőhuzat ezüst oldala visszaveri a napsugarakat, így megakadályozva felszerelésének túlmelegedését.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Trolley csatlakozó

A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

Kamera Védelmi Rendszer

A Manfrotto CPS rendszere – Kamera Védelmi rendszer kiemelkedő védelmet biztosít felszerelésének, hála az egyedi gyártási, tervezési valamint tesztelési folyamatoknak.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Manfrotto Professzionális/Amatőr Táskák Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

preloader