... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Manfrotto Befree GT karbon állvány 4 szekc. tekerős lábzár + gömbfej MKBFRTC4GT-BH

Manfrotto Befree GT karbon állvány 4 szekc. tekerős lábzár + gömbfej MKBFRTC4GT-BH

123 900 Ft (nettó: 97 559 Ft)

  • Professzionális karbon utazó állvány kit
  • Verhetetlen teljestímény a lehető legkönnyebb súllyal
  • Az új M-lock zárral gyors és biztonságos a használata
  • A center gömbfejjel sima és precíz a komponálás
  • Egyedi prémium design, 100% Made in Italy

Rendelésre

Cikkszám: MKBFRTC4GT-BH Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A Manfrotto Befree GT karbon utazó állvány és gömbfej kit ideális megoldás a professzionális fotósoknak, akiknek a legjobb teljesítményre és egyben egy ulta-könnyű állványra van szükségük az utazásaikhoz.

A Befree GT a legprofesszionálisabb megoldás a Manfrotto széles utazó állvány kínálatában. Tökéletesen kombinálja a hordozhatóságot – mindössze 43 cm zárt állapotban – és a lenyűgöző stabilitást, mely akár 10 kg-os felszereléssel is könnyűvé és gördülékennyé teszi a munkát.
Az ergonomikus designnak köszönhetően a Befree Gt használata kényelmesgyors és biztonságos. A Befree GT új felső öntvénye maximális stabilitást ad egyenetlen talajon is, így a kamera mindig stabil a képek pedig élesek maradnak.
Lábzárja a Manfrotto saját fejlesztésű M-lock zárja, mely egyetlen 90 fokos csavaró mozdulattal gyorsan és tökéletesen zár. A csavarós lábzár szerkezetnek köszönhetően az állvány használata gyors és könnyű, az M-lock zárnak nincsenek kiálló részei és tökéletesen a fej köré zárul, így a Befree GT bármilyen táskában elfér.

Lábzárja a Manfrotto saját fejlesztésű M-lock zárja, mely egyetlen 90 fokos csavaró mozdulattal gyorsan és tökéletesen zár. A csavarós lábzár szerkezetnek köszönhetően az állvány használata gyors és könnyű, az M-lock zárnak nincsenek kiálló részei és tökéletesen a fej köré zárul, így a Befree GT bármilyen táskában elfér.

Az ergonomikus lábszög választót jobb és balkezes fotográfusok is kényelmesen tudják használni, így a perspektíva váltás intuitív, nem vonja el a figyelmet a fotózásról.
A karbon Befree GT lábai egymástól függetlenül 3 különböző szögben állíthatóak, így teljes szabadságot ad a kompzícióban és a kreatív ötletek megvalósításában.

A felső öntvény Easy Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális modelljei, a 190 & 055 állványok, amellyel kiegésztők rögzíthetőek az állványra és így a fényképek különlegessé, egyedivé tehetőek. Fényforrást vagy derítőlapot csatlakoztathatunk karok segítségével az állványhoz, így olyan extra hatásokat érhetünk el a kültéri fotózáson is, amit eddig csak plusz állvány segítségével tudtunk megoldani.

Ez az állvány a Manfrotto 496 alumínium center gömbfejével (MH496-BH) egy könnyen hordozható, mégis erős és intuitív megoldás, mely sima és pontos kamera mozgát tesz lehetővé. A 496 három független vezérlővel rendelkezik, amelyek a sokoldalúságot biztosítják. A fő ergonómikus gomb kezeli a gömbzárat, az integráltsúrlódás szabályozó gomb beállítja a gömb feszességét, így a berendezés súlya mindig tökéletesen kiegyensúlyozott, és a kompzíció könnyen váltható. Egy független panorámagomb tartja a horizontot és vízszintesen mozgatja a kamerát, így csodálatos tájképeket készíthetünk vele.

Az egyedi gyorscserelap teljes mértékben kompatibilis a világ legelterjedtebb szabványaival, a Manfrotto RC2 és az Arca-swiss rendszerrel is. Ha ezt az alumínium cserelapot rögzítjük a kamerára, akkor minden Manfrotto fejjel és szinte minden Arca-swiss típusú fejjel egyaránt könnyen, gyorsan használhatjuk a gépet anélkül, hogy át kellene szerelnünk.

A Karbon Befree GT a legkiválóbb állvány azoknak a fotósoknak, akik maximális teljestményt és ulta könnyű súlyt várnak el az állványuktól utazás közben is.

Súly 1550 g
Kollekció Befree Advanced
Anyaga karbonszál
Biztonságos Teherbírás 10 kg
Min Magasság 43 cm
Maximum Magasság 162 cm
Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 138 cm
Zárt Hossz 43 cm
Fej Típus Gömbfej
Láb cső átmérője 14.7, 18.2, 21.7, 25.3 mm
Láb Szekciók 4
Alap Átmérő 40 mm
Lábak Szöge 22°, 54°, 89°
Felső Csatlakozás 3/8″ csavar
Gömb Átmérő 40 mm
Gömb Zár Igen
Hordtáska Tartozék Yes
Középoszlop
Szín fekete / ezüst
Easy Link Igen
Súrlódás Szabályozás Igen
Független Pan Zár Yes
Láb Típus Szimpla
Lábzár Típusa Twist Zár
Maximum Munka Hőmérséklet 70 C
Minimum Munka Hőmérséklet -30 C
Pan Drag
Panoramikus Fordulás 360
Cserelap Típusa 200PL PRO
Gyorskioldás Igen
Tilt Drag
Felső Lap Átmérője 40 mm

preloader