... hogy Te is képben legyél!
Follow Us
+36-70-366-7362 09:00 - 18:00
Keresés…
Manfrotto Univerzális okostelefon satu 1/4” menettel MCLAMP

Manfrotto Univerzális okostelefon satu 1/4” menettel MCLAMP

4 590 Ft (nettó: 3 614 Ft)

  • Univerzális okostelefon csipesz
  • Dupla 1/4”-os aljzat a hátoldalon és a talpon
  • Szilikonos gumi párnázás a biztonságosabb fogásért
  • Öntámasztó keret a hátán
  • Kompatibilis bármely max. 8.4cm széles okostelefonnal

Raktáron

Cikkszám: MCLAMP Kategóriák: , Címke:

Leírás

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

Súly 27 g
Kollekció Pixi
Szín fekete
Anyaga technopolimer
Maximum Magasság 10.8 cm
Biztonságos Teherbírás 1 kg

Az univerzális satu melynek segítségével okostelefonodat biztonságosan rögzítheted egy tripodhoz. Két darab 1/4″ menetének köszönhetően több pozícióban is rögzítheted. A biztos fogásért szilikon-gumi párnákkal van ellátva. Az öntámasztó keret segítségével akár önállóan is használható.
Kompatibilis minden maximum 8,4cm széles készülékkel. Ideális csoportképek vagy önportrék készítéséhez.

 

Manfrotto Photo Hobbista Termékek Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

preloader